2777
2789
اره دبگه ...ببخشید بنظرتون شیر خشک میشه دکتر جدی لاکت ب بچه داد یا تاثیرش میره؟

من راستش تجربه شیرخشک ندارم البته پسرم زردی داشت چن روزی بستری بود دور از چشم دکتر و پرستارا بهش شیرخشک دادم ولی بعید میدونم مغایرتی با پدی لاکت داشته باشه .عزیزم درمان رفلاکس یکم زمانبره البته الان ک دارو میگیره بهتر میشه حتما ولی صبور باش و راستی بچتو توی سطح شیب دار بخابون حتما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=283733868]نه چه مشکلی‌.الانم دخترکوچیکم که ۴ماهشه هم دارو میخوره هم خب پس مشکلی نیس ...خداروشکر.

اخه جوری ک‌من امروز از حرفای دکتر متوجه شدم گفت اینجوری تاثیرشو نمیزلره

[QUOTE=283733868]نه چه مشکلی‌.الانم دخترکوچیکم که ۴ماهشه هم دارو میخوره هم خب پس مشکلی نیس ...خداروش ...

خخخخخ.پس بچهای ماکه ازاول شیرخشکی بودن وکولیک ورفلاکس وسرماخوردگی و.....داشتن بادارو خوب شدن دیگه.خواهشن دکتربچتو عوض کن.تهرانید؟

۱۷روز

تا میتونی ابگوشت گوسفندی بخور البته بدون نخود و لوبیا باشه ک نفخ نکنه بچه

از داروخونه پودر شیرافزا بگیر بخور شیرت زیاد میشه این داروهاییم ک داده خوبه پسر منم خس خس داشت و عطسه که برای رفلاکسه هر شیری نمیشه بدی بهش 

بعد شیر دادنم به پهلو چپ بخوابون تو شیب پشتشم بالشت بزار ک طاق نشه نبات داغ و عرق نعناهم ب هیچ وجه نده ک رفلاکسشو تشدید میکنه

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
[QUOTE=283733868]نه چه مشکلی‌.الانم دخترکوچیکم که ۴ماهشه هم دارو میخوره هم خب پس مشکلی نیس ...خداروش ...

نباید سریع پشتش بدی یا قاطی شیرش کنی مثلا یه فاصله نیم ساعته بندازی

ممنون فدات شم خدا خیرت بده 

قربونت

ببین اگه بتونی شیرافزای لاکتومیل گیر بیاری عالیههه گالاکتومیدم هست منتها با اینکه خارجیه ولی جالب نیست اما لاکتومیلو ب چندتا از دوستامم گفتم گرفتن ، گفتن عالی بوده ایرانیه ولی شیرو خیلی خوب هم زیاد میکنه هم چرب

توروخدا خوبه شیرخشکک؟گریه امونم نمیده بچم گناه داره نمیدونم چیکار کنم

شیر خشک خوبی نیس فقط برای بچه هاییه که الکی نق میزنن یا شیر نمیخورن مال بچه هاییه که حساسیت دارن شرخشک های گروه ال اف