2777
2789
عنوان

دختران متولد 88

| مشاهده متن کامل بحث + 15196 بازدید | 92 پست
سلام... من دو تا دختر دارم... سلما متولد 11 بهمن 80... ری را ( به معنی زن زیرک) متولد 26 مهر 1387.... انقدر خدا رو شکر می کنم که این 2 تا نعمت بزرگ رو به من داده....
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخملی من هم 6 مهر 88 دنیا اومده
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
2805
سلام به همه
فرناز جون خیلی جالبه پانیذ منم30 آذر 88 به دنیا اومده پس شما هم شب یلدا بلندترین شب سالو بیمارستان بودی نه؟
خیلییی دوس دارم بیشتر با هم آشنا بشیم....
خداوندااز تو برای توانایی و تمایل دوست داشتن متشکرم.عشق هدیه ای است گرانبها از جانب تو.
مامان بانیذ جون
آره منم بیمارستان بودم اونشب و خیلی خوشحالم که دخملم شب یلدا دنیا اومده چون تولدشو همه یادشون می مونه البته دخمل من یک ماه زود دنیا اومد من هفته 35 زایمان کردم کیسه آبم باره شد منم خوشحال می شم بیشتر باهاتون آشنا بشم
سلام به همه دوستان
دخترم آوا روز پنجشنبه ده دی هشتادوهشت(10/10/88)بیمارستان آریا اهواز دنیا اومده.
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...
2810