2777
2789
عنوان

مسافرت با هواپیما هفته 32 بارداری

719 بازدید | 19 پست

کسی هفته 32 با هواپیما سفر رفته مدت پرواز یک ساعته و دکترم بهم نامه داده ولی بازم نگرانم ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بهم بگین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم باردار باشی نفسش سخت میشه

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

نه عزیزم من رفتم نگران نباش ولی مثلا شوهری کسی همراهت باشه سفر تکی نباشه مشکلی پیش نمیاد ها پروازت داخلیه درست؟ 

من خودم توی هر دو بارداریم چند تا سفر رفتم که مشکلی هم پیش نیومد ۵ ۶ بار شده تا الان توی دو تا بارداریم نگران اصلا نباشه اگر حالت هم بد شد پک از مهماندار بگیر و اول پرواز اعلام کن که بارداری مهماندارا حواسشون بیشتر هست بهت

من خودم بخاطر کارم تو بارداریم با هواپیما زیاد سفر رفتم ولی اخرین بار که ۲۸ هفته بودم با اینکه از دکترم نامه داشتم که تا ۳۴ هفتهمانعی نداره به مشکل خوردم دیگه با هزاردردسر و آشنابازی سوار شدم