2777
2789
عنوان

😭😭با نامزدم قهرم💔+شات هرکسی میخواد زخم زبون بزنه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 78 پست
الان بهتر شده یعنی اخلاقش چیکار کردی بخدا بعد خدا انو می پرستم

ن همونطوریه من زیاد بهش اهمیت نمیدم دیگ درسته هیلی دوسش دارم ولی ب روم نمیارم خودش میاد سمتم شبا ک میخایم بخوابیم خودش میاد بغلم میکنه اگ نکنه همونطوری میخابیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن همونطوریه من زیاد بهش اهمیت نمیدم دیگ درسته هیلی دوسش دارم ولی ب روم نمیارم خودش میاد سمتم شبا ک م ...

نامزدم اولش اینجوری نبود تازگیا نمیدونم چی شده منو نمیبینه اصن دارم دق میکنم 

شاید من زیاد توجه میکنم

❤️ راه حلی بود که مشاور بهم گفته بود و تا حدی واسم جواب داده بود، امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره ...

چقد تو مهربونی 

من تازه وارد نی نی سایت شدم کسی بام اینجوری مهربونی نکرد جز شما

جدا میشی واقعا

احتمال خیییییلی زیاد بله، چون متاسفانه مشکلات ما بیشتر از این حرفاست و به اینجا ختم نمیشه 

چون تو این مدت زمان کم چند بار تا حالا میخواستیم جدا شیم و نشده چون من ته دلم دوسش داشتم اما الان نفرت و سردی جاش رو گرفته و راحت میتونم بذارمش کنار 

متاسفانه همسر منم همینطوریه، هیچ وقت منو ندیده و نمی‌بینه، اعتماد به نفسمو نابود کرده... من اگه خدا ...

اين مردا خيلي وقتا بخاطر نداشتن مهارت زندگى و نوع ابراز احساسات و تفاوت هاى زن و مرد يه سري اشتباها ميكنن ، اگه كلاساي مهارت زندگى كه تو مشاوره ها برگزار ميشه ثبت نام كنيد و شركت كنيد خيلي خوبه ، خيليا نحوه رفتار و برخورد با همسرشون تازه توى اين كلاسا ياد ميگيرن ، مخصوصا پسرايي كه خواهر ندارن و توى خانواده اي بزرگ شدن كه همه پسر بودن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱
اين مردا خيلي وقتا بخاطر نداشتن مهارت زندگى و نوع ابراز احساسات و تفاوت هاى زن و مرد يه سري اشتباها ...

کاش درست شه 

والا بدبختیه من اینه که همسرم تو دخترا و خانوما بزرگ شده و زن صفت شده، از مردونگی فقط زمخت بودنشو بلده 

چیکار کردین که خوب شدن؟!  

هیچی به مرور خودش خوب شد

شوهر من خیلی خام بود

تو خانواده ای به دنیا اومده بود که محبتی بین والدینش رد و بدل نشده بود و چیزی بلد نبود

من خودم به شدت خونگرمم و وابسته شاید اینم موثر بوده

و البته خیلی بچه دوسته و با محبت نسبت به بچه ها شاید اینم موثر بوده آخه ما زود بچه دار شدیم الانم سومی تو راهه

اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج