2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندون یا ایفون ۱۳؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست

من هرگز كامپوزيت پيشنهاد نميكنم به كسي مگر 

كامپوزيتي كه بالاي ٢٠٠ تومن هزينه اش بشه 

فقط اونه كه طبيعي درمياد

اكثر فاميلاي ما كامپوزيت كردن با ٥٠ تومن يكم بالا پايين 

جاهاي خوب تهران ولي انگار ادامس شيك به رنگ سنگ توالت تو دهنشون

بهش بگو ارتودنسي بكنه بعدم بليچينگ انجام بده و تا اخر عمرررررر از دندوناش لذت ببره 

يا قيد هردو بزنه ايفون بخره فتوشاپ كنه تو عكس دندوناشو 😬

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کامپوزیت بدم میاد ، بلیچینگ خیلی خوبه که دندونای خودتو سفید میکنه ولی باید هر چند وقت یک بار ترمی ...

اره منم خوشم‌نمیاد شبیه خمیره انگار خمیر چینی مالیدن

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛
من هرگز كامپوزيت پيشنهاد نميكنم به كسي مگر  كامپوزيتي كه بالاي ٢٠٠ تومن هزينه اش بشه  فق ...

اصلا دندوناش مشکلی نداره خیلی مرتبه فقط رنگش اذیتش‌میکنه دکتر گفته جنس دندوناش اینطوریه

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛
صد در صد کامپوزیت...روحیه ت عوض میشه...البته نه ازاونایی که انقدر سفید و وحشتناکن که وقتی میخندی نفر ...

اخه دندوناش مرتبه میگه فقط رنگش سفید بشه

اصلا دندوناش مشکلی نداره خیلی مرتبه فقط رنگش اذیتش‌میکنه دکتر گفته جنس دندوناش اینطوریه

بگو به يه روشي سفيدش كنه ولي كامپوزيت اصلا خيلي زشته از نزديك كتو كلفت خيلي پشيمون ميشه مگر اينكه گرون ترينش تو بهترين كلينيك انجام بده تا ظريف و شيشه اي باشه 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
بگو به يه روشي سفيدش كنه ولي كامپوزيت اصلا خيلي زشته از نزديك كتو كلفت خيلي پشيمون ميشه مگر اينكه گر ...

اره میگم انگار خمیر چینیه منم بدم میاد

فکر کنم بلیچینگ کارشو راه بندازه...اگه دندوناش سالمه نیازی به کامپوزیت نداره

اره خیلی مرتبه هرکی میبینه میگه خیلیی صافه دندوناش ولی رنگش خیلی اذیتش میکنه بدتر از منه