2777
2789
عنوان

چطوری تو این جامعه گرگ باشم؟😭 تروخدا کمکم کنین عاقلید و

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 18 پست

ببین اول از همه بگم ک سادگی واقعا یه چیز ذاتیه! ذات رو هم نمیشه تغییر داد...

ولی خوب بخوام از آدمای با سیاست بگم...بنظرم اول از هرچیزی غرور باید داشته باشی...ینی  تو هر جمعی نری! با هرکسی دوست نشی! سعی کن تا میتونی از کسی خواهش نکنی...معذرت خواهی الکی هم نکنی هیچوقت...واسه خودت ارزش قائل شو...اعتماد بنفستو ببر بالا، آدما بیشتر جذب کسایی میشن که اعتماد بنفس بالایی دارن...نزار هیییچکس بهت زور بگه..زیر بار حرف زور نرو و جلوشون وایسا...اگه کسی مسخرت کرد جوابشو بده..چون اگه سکوت کنی بیشتر پررو میشن و آسیب میبینی...از هیچکس بجز خدا تو زندگیت ترسی نداشته باش..

امیدوارم کمکت کرده باشم🤦‍♀️

روزگارم همه طی شد به تمنای وصال ، وصلتش با دگران بود نمیدانستم:)🚶‍♀️ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد...🌱 زندگی درد قشنگیست بجز شبهایش ک بدون تو فقط خواب پریشان دارد...:) یک نفر نیست تورا قسمت من گرداند؟؟! کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمی یا ذات گزنده ای داره یا محیط به شکل سطحی بهش یاد میده!

اتفاقا من عمیقا معتقدم که همون طور که اصل بد نیکو نگردد ذات خوب هم به شر نمیچرخه!

به نظرم عقلانیت با هوشمندی فرق داره شما باید اول خودتون رو با ژرفای وجودی بشناسید و بعد شروع کنید به همسو کردنش در موقعیت های مختلف 

قرار نیست خود کلیت رو تغییر بدی باید نحله ی فکری برای زمان مشخص داشته باشی همین.

آن خط سوم منم...