2777
2789

لطفا تا اخر بخونین و ادمای با سیاتس مدار و خیلی عاقل  و زرنگ جواب بدن  تروخدا  کمکم کنین 

من  به تازگی فهمیدم خیلی ادم سر وساده ایم خیلی 

یعنی مشکلایی دارم  

زیاد شوخی و دلقک بازی میکنم تو بعضی جمعا

خیلی زود باورم حبیب در لیسانسه هارا دیدین؟ فکر کنم همونطورمراستش من ادم خوبیم بخاطر همینه نمیدونم چرا تو جمعا یدفعه یه نفر ممکنه بهم بپره و توهین کنه و بی احترامی خیلی عصبی میشم و خب جوابی همونلحظه ندارم دلیلش چبه اخه؟

تروخدا بم بگین چطور میتونم ادم با سیاستی باشم که   موفق شم واقعا میخوام ادمی باشم که گرگ باشه اصلا برام مهم نیست هیچی جز این ، تو جامعه ای که ساده باشی ادم حسابت نمیکنن یه دوست و همدل ندارم ، نگین ذاتت اینطوره و خودت باش تروخدا بگین منم دوست دارم دوستداشتنی باشم و  مثله بقیه نه متفاوت، اخه هرجا میرم تتهام و هر ادمی حتی بد اهلاق چند تا اشنا و دوست پیدا میکنه من نه    ۲۵ سالمه زیاد اهل بیرون رفتن نبودم از همون بچگی. یه بچه ۱۰ ساله از من سیاست مدار تره.اگ اینطور پیش برم همرو از دست میدم و نمیتونم از خودم دفاع کنم و ازم سو استفاده میشه 

۱_ چطور با سیاست و زرنگ و زیرک باشم  و کتاب خوب نعرفی کنید 

۲_ یه کتاب واسه محبوبیت در جمع ها هست من اونو یادمه اما اسمش رو نه لطفا اسمشو بگین.   

۳_ تروخدا هرچی اطلاعات مفید دارین بهم بدین 

۴_ چطور سطحی نباشیم میشه بگین؟؟؟؟؟

نگین که نمیشه و فاز منفی توهین چون یکم بی حوصلم ممکنه جوابی بدم که زیاد خوب نباشه و مزه نپرونیننن

@دختر_گرانبها   @دختر_گرانبها_هستم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سکوت کن 

کم حرف باش

هر جا ک ازت سوال میپرسن تا اونجا ک میتونی خلاصه و سر بسته جواب بده

بزار شخصیتت ناشناخته و بسته بمونه برا همه

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
تو یه معمامله سرم کلاه رفت بخاطر سادگیم😭😭

تو کارای بزرگت مشورت کن با پدر و مادر یا یه فردی ک تخصص داره تو اون موضوع

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.

اگه می خوای گرگ باشی که اصلا نباید دیگران برات مهم باشن که دنبال دوست بگردی یا ناراحت بشی که چرا محل نمی زارن

این بی خیالی و دایورت کردن همه به تخم مرغهای یخچالت اولین قدم در گرگ شدن هست 

اگه می خوای گرگ باشی که اصلا نباید دیگران برات مهم باشن که دنبال دوست بگردی یا ناراحت بشی که چرا محل ...

بخدا هیچ برام مهم نیستن ولی هیلی تنهام خب یه جاهایی از تنهایی انقد بی حوصلم و کاری ندارم و همه ازم بدشون میاد ایندیگه واقعا داره مشکل ساز میشه

بخدا هیچ برام مهم نیستن ولی هیلی تنهام خب یه جاهایی از تنهایی انقد بی حوصلم و کاری ندارم و همه ازم ب ...

اونجاهایی که ایتجوریه نرو یا اگه جایی هستی که ادمها اینجورین خودتو به کار دیگه ای مشغول کن کتاب بخون بازی کامپیوتری کن آهنگ پلی کن و گوش کن خودشون کم کم میان سمتت

تجربه خودم کم حرف باش زیاد صمیمی نشو

کتاب چهل راز موفقیتم‌ بخون

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

سلام عزیزم‌

من خیلی تو تاپیک هام در مورد چطور با سیاست باشیم و زیرک باشیم گفتم .

مطالعه کردین ؟

کتاب هم میتونه خیلی راهگشا باشه روی دایره لغات آدمها .کلمات بیشتری یاد میگیریم.احساسات مون را با کلمات میتونیم بیان کنیم .زبان مون قفلش باز میشه .

بزرگترین خصوصیتی که میتونه بهت کمک کنه اینه :

قبل از هر واکنشی، فکر کن و جوانبش را بسنج و سوالات زیادی مطرح کن برای خودت ...

تامل کردن روی موضوعات و سریع جواب ندادن، خیلی عالیه ...

مثلا دعوت میشی جایی...در لحظه نگو باشه میام.بگو چشم بررسی کنم و خبر میدم ...

قراره قرارداد امضا کنی.در لحظه امضا نکن .صبر کن.فکر کن.سوال مطرح کن.به دیگران دیکته کن که باید مفاد قرارداد را بخونی و هضم کنی.حتی اگر همه بگن : آه چه خنگه ! دیر میگیره !

بذار بگن .مهم تویی که قراره اون قرارداد را امضا کنی...

وقتی عصبانی هستی صبر کن ...

وقتی غمگین و افسرده ای تصمیمات مهم نگیر...

و ...

پیج مجتبی شکوری، دکتر شیری، دکتر سهیل رضایی را هم پیشنهاد میدم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عزیزم‌ من خیلی تو تاپیک هام در مورد چطور با سیاست باشیم و زیرک باشیم گفتم . مطالعه کردین ؟ ک ...

سلام عزیزم  نه من تایپکاتون ندیدم همرو میشه لطف کنی و لینک این تایپکاتو در این مورد بدی ؟

ممنون از راهنماییت ♥️