لطفا تا اخر بخونین و ادمای با سیاتس مدار و خیلی عاقل و زرنگ جواب بدن تروخدا کمکم کنین
من به تازگی فهمیدم خیلی ادم سر وساده ایم خیلی
یعنی مشکلایی دارم
زیاد شوخی و دلقک بازی میکنم تو بعضی جمعا
خیلی زود باورم حبیب در لیسانسه هارا دیدین؟ فکر کنم همونطورمراستش من ادم خوبیم بخاطر همینه نمیدونم چرا تو جمعا یدفعه یه نفر ممکنه بهم بپره و توهین کنه و بی احترامی خیلی عصبی میشم و خب جوابی همونلحظه ندارم دلیلش چبه اخه؟
تروخدا بم بگین چطور میتونم ادم با سیاستی باشم که موفق شم واقعا میخوام ادمی باشم که گرگ باشه اصلا برام مهم نیست هیچی جز این ، تو جامعه ای که ساده باشی ادم حسابت نمیکنن یه دوست و همدل ندارم ، نگین ذاتت اینطوره و خودت باش تروخدا بگین منم دوست دارم دوستداشتنی باشم و مثله بقیه نه متفاوت، اخه هرجا میرم تتهام و هر ادمی حتی بد اهلاق چند تا اشنا و دوست پیدا میکنه من نه ۲۵ سالمه زیاد اهل بیرون رفتن نبودم از همون بچگی. یه بچه ۱۰ ساله از من سیاست مدار تره.اگ اینطور پیش برم همرو از دست میدم و نمیتونم از خودم دفاع کنم و ازم سو استفاده میشه
۱_ چطور با سیاست و زرنگ و زیرک باشم و کتاب خوب نعرفی کنید
۲_ یه کتاب واسه محبوبیت در جمع ها هست من اونو یادمه اما اسمش رو نه لطفا اسمشو بگین.
۳_ تروخدا هرچی اطلاعات مفید دارین بهم بدین
۴_ چطور سطحی نباشیم میشه بگین؟؟؟؟؟
نگین که نمیشه و فاز منفی توهین چون یکم بی حوصلم ممکنه جوابی بدم که زیاد خوب نباشه و مزه نپرونیننن
@دختر_گرانبها   @دختر_گرانبها_هستم