2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مهد بازه مگه؟ شما شاغلی؟ منم تا قبل عید مهد میرفت خوب بود هر وقت خونه میمونه ممو به جنون میرسون ...

من ایران نیستم

خیلی راضیم که مهد میره خیلی چیزا یاد میگیره از جمله دوتا زبان

اونوقت مامانشونم بدشون میاد دعوا کنم😒

هعب منم بخاطر آبجیم گزاشتم هر کار بخاد بکنه ولی کمد اتاقمو تا جایی ک بشه قفل زنجیر کردم🗿💔

میریم خونه فامیلا میبینم. دخترا رو می اشون کلی وسیله چیندن بعد من نمیتونم هیچی در دسترس بزارم🗿

چه ایده جالبی

بعد چند سال قدر این عکس ها رو میدونید خخخخ از خراب کاری ها عکس بگیرید خیلی باحالن با اون قیافه هاشون 😍😍😍

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
شوخی کرد خب،مطمئن باشین اون بچه برای اسی خیلی بیشتر از من و شما براش ارزشمنده و دوسش داره دایه مهربو ...

منظورم حرفهای بعضی ازدوستان بود نه خود اسی ،شما چرا به خودت گرفتی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم همه رو برداشتم  بکبارم ضد افتابم و خالی کرد رو فرش و تخت🤦‍♀️

خب پس از کجا برداشت؟

پسر منم یه بار وازلین زده بود رو فرش و دست و پاش😂

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖