2777
2789
من آلمان زندگی میکنم اینجا ریمل اسنس اصل  خیلی ارزونه فکر کنم با این اوصاف بهتره برای همه سوغا ...

من خالم برام از اونجا اورد پس بگو... 😂😂😂

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂عزیزم یه سفره ایی پهنه بزار همه استفاده کنیم 

😂😂😂😂 

بیا رسید ایران گروگان بگیریمش تامحموله رو بفرستن بعد آزادش کنیم 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

ببخشید استارتر 🧡🌼

دوستان ویارم یهو قطع شده وسینهام مث قبل بارداری شدن تو هفته ۱۲بارداری هستم

یه بچه تو شکمم از بین رفت قبلاً 🥺💔 

فردا میرم سنو‌ میشه برای سلامتی نی‌نیم صلوات بفرستین ❤️❤️

هرکس فرستاد لایک کنه لطفا

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
منم برام پیش اومده سایه ابرو رو انداخت رو زمین خرد شد و زمین پودری و کثیف شد اون لحظه هم دعواش کردم ...

منم همه رو برداشتم 

بکبارم ضد افتابم و خالی کرد رو فرش و تخت🤦‍♀️

[QUOTE=282790639]مگه روانیم بزنم عکسش  گذاشتم ک یکم بخندید🙁[دلم واسش سوخت اخه همه میگن بزنش بزنش 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
دقیقا

طوطی هی منم بشدت خرابکارن بشدت ولی کرامت فرزندت کجا و طوطی های من کجا 

ایشون اشرف مخلوقات قول بده دیگه هیچ وقت تو این موقعیت نزاریش کسی بخواد بهش حرف بزنه 

منم مجبورم ساده ترین وسایلو جمع کنم 

اینا عشقای باارزش ماهستن تنها دارایی واقعی ما هستن فقط مراقبش باش کاری نکنه خطر برای خودش داشته باشه 

فقط دوسالشه نمیدونه خطر چیه 

قول بده دیگه تو این موقعیت خطابی قرارش ندی

دوستان اون فقط یه بچه است که ازرو شیطنت وبچگی اینکارو کرده توروخدا اینقدر نگید بزنش بزنش 

شوخی کرد خب،مطمئن باشین اون بچه برای اسی خیلی بیشتر از من و شما براش ارزشمنده و دوسش داره دایه مهربون تر از مادر نشین طوری که انگار خودتون هیچوقتِ هیچوقت عصبانی نمیشین