2777
2789
من آلمان زندگی میکنم اینجا ریمل اسنس اصل  خیلی ارزونه فکر کنم با این اوصاف بهتره برای همه سوغا ...

جدی؟ 

عزیزم کی برمیگردی ایران ی توک پا بیایم فقط خودتو روی ماهتو ببینیم؟😶😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهار و نیم ساله ؟ حتما کارش دلیل داره وگرنه بزرگه برای این ک اینکارو بخواد بکنه اگه بهتر نشد ریشه یا ...

میگه تو دسشویی بودی من نمیتونستم کنترل کنم خودمو اصن من میدونم از اینکه منو عصبانی کنه خوشحال میشه اینقد اذیتم کرده سر شدم دیگه گریهمم نمیگیره فقطم رو گریه من حساسه اگه گریه کنم محاله یکاریو بکنه دیگه

6

انقدر خوبه 

ببین بخاطر یه ریمل همه جوجو رو توله و چیزای دیگه خطاب کردن 

متوجه ام ولی شخصیت بچه ت ارزشمند تر بود خیلی رنجیدم از واکنش هاشون چراباید بگن بزن تو دهنش توله   درسته اخه؟

چه همیشه خرابکار هست ونیست تورو خدا بزن تو دهن همه بچه ت و پاره ی جگرته آخه   

عزیزم اومدی بیا خونه ما برات چویی دم کنم با کیک بپزم بخوری

برو اونور خانومم تا مث اون ریمله ننداختمت توو بخاری 

من زودتر پیداش کردوم🔪😒😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍