2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر یه ریمل راجب بچت اینجوری حرف می‌زنی؟!!!!!

بخدا گاهی بچه ها بدجور رو اعصابن پریشب پسر چهار و نیم سالم رفته بود زیر میز ناهار خوری جیش کردا بود سرامیک بود تمیز کردم قلبم درد گرفت خوب شد که فرشامو ندادم عید بشورن کلن هیچ جای خونه دلم نمیگیره یه نیش کو ن از کونش گرفتم ولی هنوزم به این موضوع فکر میکنم تپش قلب میگیرم نمیدونم چه مرضی داره فقط میخواد منو اذیت کنه اخرش من سکته میکنم میمیرم

اصلش خیلی گرونه بابا  مگه آدم چقد از این پولا داره ک برا ریمل بده

من آلمان زندگی میکنم اینجا ریمل اسنس اصل  خیلی ارزونه

فکر کنم با این اوصاف بهتره برای همه سوغاتی محصولات اسنس رو بیارم😄

هنوز ازش استفاده نکرده بودم‌از این میسوزم😐

فدای سرت فدای سر بچت 

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
ریمل بیچاره😂😂💖یه چیزی هنوز هوا سرده؟ اینجا کولر روشن میکنیم😐

ماهم کولر میزنیم😂 کجایین؟

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
بخدا گاهی بچه ها بدجور رو اعصابن پریشب پسر چهار و نیم سالم رفته بود زیر میز ناهار خوری جیش کردا بود ...

چهار و نیم ساله ؟ حتما کارش دلیل داره وگرنه بزرگه برای این ک اینکارو بخواد بکنه اگه بهتر نشد ریشه یابی کن😢 

پسر خود من پنج ساله میدونم ک بچه داری سخته 

ولی دیگه خداییش بزنمش صدای سگ بده لفظ خوبی نیست😂