2777
2789
منظورم حرفهای بعضی ازدوستان بود نه خود اسی ،شما چرا به خودت گرفتی 

خب بعضی از دوستان هم دارن شوخی میکنن دیگه فرق شوخی و جدی مشخصه کاملا

الان یکی تاپیک بزنه بچمو زدم همه ی اینا سرزنشش میکنن چون اونجا بحث جدیه

بیاید بجای تخریب جوجوش  منو آموزش بدین چی بخرم بهتره ؟ یکی گفت دوسه هم خوبه  هیچی بلد نی ...

من بودم گفتم دوسه بخر ریمل عالیه پر و بلند ‌‌مشکی میکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردی؟شاید چون نی نی نداری برات عجیبه 😁😁 ولی خب منطقیش همینه ک اون بچه است و نمیدونه نباید این کا ...

نه، متأهم، از بچه ها و لوس بازیاشون خوشم نمیاد.

منطق کجا بود😅. 

اگه بچه ای وسایلم رو خراب کنه فاتحش خونده هست، نمیزنم بچه هارو ولی میرم روی اعصابشون😂😁،چند بار آدم چیزی نگه، بار چهارم پنجم که وسیله خراب کنن دیگه از سر شیطونی نیست😅از مرض داشتنه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
بخدا گاهی بچه ها بدجور رو اعصابن پریشب پسر چهار و نیم سالم رفته بود زیر میز ناهار خوری جیش کردا بود ...

😂😂😂😂😂آره واقعا رو مخن. فوضول و بیخودن😂😂😂حس میکنم از تیم افراد ضد بچه های فامیل اومدم😂

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
😂😂😂😂😂آره واقعا رو مخن. فوضول و بیخودت😂😂😂حس میکنم از تیم افراد ضد بچه های فامیل اومدم😂

شاید باورت نشه از وقتی که بچه دار شدم نوزاد میبینم چندشم میشه دست به هیچ بچه ای نمیزنم حالم از بچه ها بهم میخوره