2777
2789
عنوان

کوکتل مزوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدوم ۵ سی سی هست؟ از کجا معلوم میشه که اصل هست؟

اره رویتاکر ۵سی سی هس.

ببین جایی که میگیری خیلی مهمه ما از خود شرکت وارد کننده میگیریم.

من خودم ریزش شدید داشتم با شش جلسه مزو‌حل شد دیگه وارد این کار شدم.

مگه الکیه. الکی به مردم نگید. 

میدونید اگه تو خونه انجام بدن و نتونن اندازه سوزن و درست تنظیم‌کنن چه آسیبی به پوستشون وارد میشه. یا نقاهت بعد و اگه درست رعایت نکنن؟

خیلی کار خطرناکی به مردم یاد میدین- فکر نکنم هیچی بالاتر از سلامتی باشه

من پارسال رفته بودم پیش دکتر پوست برای یه مشکل

یه زنه اومده بود ژل لب زده بود تو آرایشگاه و بعد ژل تو کل صورتش پخش شده بود. 

دکتر کمالی انقدر حرص می‌خورد که چرا این کارو با خودتون میکنید بخاطر پول کمتر جونتون و زیباییتونو به خطر میندازین 

یا کلا اگه پول ندارین انجام ندین. یا پیش پزشک مطمن برید

مزوتراپی خوبه ولی باید توسط پزشک انجام بشه

مگه الکیه. الکی به مردم نگید.  میدونید اگه تو خونه انجام بدن و نتونن اندازه سوزن و درست تنظیم‌ ...

عزیزم ما فقط کوکتل ینی مواد مزوتراپی رو میفروشیم بعد پزشک تزریق میکنه همین کوکتل رو به پزشک هم میفروشیم نمیدونم از کجای صحبت های من اینجوری برداشت کردین که خودشون تزریق کنن؟!

عزیزم ما فقط کوکتل ینی مواد مزوتراپی رو میفروشیم بعد پزشک تزریق میکنه همین کوکتل رو به پزشک هم میفرو ...

درسته، شما این مواد رو میفروشید، ولی اگر مردم عادی به دنبال خرید باشن، قطعا میخوان خودشون تزریق کنن.

برای همین بخاطر برند نگفتم که کار شما خوب نیست، هدف من از گفتن این حرف این بود که مردم فکر نکنن چون راحت میتونن از فروشنده بخرن، پس میتونن خودشون تزریق کنن.

بهتره جایی بری که از کوکتل با کیفیت و درجه یک استفاده میکنه. برای همین هم بهتره خودتون هم این مواد رو بشناسید و در موردش تحقیق کنید. من یه مرکز زیبایی رو میشناسم که برای مزوتراپی میتونید اونجا برید.کلینیک زیبایی آیریس که تو آیت الله کاشانی هست.