2777
2789
عنوان

چه وضعشههههه😏سایت پر شده از اقااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 91 پست
فقط تاپیک دعا نیست که سه بار زده میشه دورهمی ها هم چندین بار پشت سرهم زده میشه و میگن بیاید تاپیک ق ...

منم فقط تاپیک دعا رو نگفتم

گفتم اسپم کلا زیاده

همونطور که گفتم ممکنه کسی از حرفم خوشش نیاد

اما خب واقعیته

نگاه کنید اونایی که ی دونه پست میذارن بخاطر این اسپما پستاشون دیده نمیشه

کسی جواب نمیده

به نظرم حق اونا ضایع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چرا منطقی نیستی؟ افراد تو شرایطی نیاز به دعا و صلوات دیگران دارن.و من معتقدم که واقعا تاثیر دا ...

خب این اعتقاد توعه که من بهش احترام میذارم

چون منطقی هستم

واسه همون اگر دیده باشی در جواب یکی نظر دادم و نقد کردم، حتی تاپیکای دعا رو باز نمیکنم

اینکه تو غیر منطقی بودی و تحمل حرفم و نداشتی مشکل من نیست واقعا

هم آقا هم پر بچه  اونسری یکی داشت راهنمایی در مورد شوهر اینا میداد بعد فهمیدم خودش ۱۵ سالشه

ی پونزده ساله ام دیشب اومده بود تو سایت شماره حسابشو گذاشته بود میگف پول بدین شلوارک چارخونه بخرم الان فقط شلوار کردی دارم😐😐

وقتی نی نی یار ها خودشونو تیکه پاره می‌کنن که تاپیک جنسی نزنین اینجا پر مرد میشه و کسی گوش نمیده، همین میشه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

هروقت دیدیشون براشون گزارش بزنید تعلیق شن منم خیلی بدم میاد از حضورشون

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میشه بی ادبارو‌هم به اینها اضافه کنید؟ تعدادشون خیلی زیاد شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2810