2777
2789
عنوان

چه وضعشههههه😏سایت پر شده از اقااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول همون عدد مد نظرم بود گفتم یه کم آمارو دست کاری کنم

😂😂دمت گرم

خواستی آدمای امیدوار توی سایت زیاد باشن

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
با این طرز فکر منم الان باید از تو بپرسم (تو چرا نظر الان من و خوندی؟ به تو چه؟😐) یکم منطقی باشی ...

اسپم چیه  

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر
مشکلی نداره اگر طرف ۳ تا تاپیک با ی عنوان نزنه نگاه به لیست کنی میفهمی طرف دعا میخواد ۳ تا تاپیک م ...

فقط تاپیک دعا نیست که سه بار زده میشه

دورهمی ها هم چندین بار پشت سرهم زده میشه و میگن بیاید تاپیک قبلیم

یا کسایی که مریض هستن هم چندین بار تاپیک میزنن

بهتره وقتی چیزی واسه ما آزاری نمیرسونه رد شیم ازش♥️

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
با این طرز فکر منم الان باید از تو بپرسم (تو چرا نظر الان من و خوندی؟ به تو چه؟😐) یکم منطقی باشی ...

خودت چرا منطقی نیستی؟

افراد تو شرایطی نیاز به دعا و صلوات دیگران دارن.و من معتقدم که واقعا تاثیر داره و انرژی مثبت فراوانی پشت دعاهای نی نیسایتیا هست.

دلیل نمیشه بهشون بگیم برید هیئت!

ی سایتی هم هستا اسمشو یادم نیست فک کنم ددی سایت بود،اون مال آقایونه،نمیدونم چرا اونجا نمیرن!!خوب اگه ...

واقعا؟؟؟؟؟؟

نمیدونستم خو شاید خودشونم ندونن ولی مطمئن باش اصن اینا ک میان سایتای زنانه برا حل مشکل نمیان ک میان خودنمایی وسط جمعیت نسوان😂

اسپم چیه    

هر*زنامه

تایپک و پست زیادی و اضافه

مثلا یکی میاد میزنه (وایی کمک) بعد ازش ۳تا تایپک میذاره

فقط اولی درسته

اون ۲تای بعد اسپم (هر*زنامه) محسوب میشن

اینجا زیاده متاسفانه 

الان نگا اقایون کلا خودشونو زدن به موش مردگی ینی کی گفته ما اینجاییم اصلا ماها به ابهتمون نمیخوره بیایم تو این سایتا بعد یکی بیاد بگه مشکل رابطه دارم اقایون بیان نظر بدن یهو همه از زیر پتو درمیان😆

2810