2777
2789
عنوان

کدوم کاربر تو سایت رو میشناسی که الان فوت شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرش خودشمیاد بعدشم زندگی سخت تره به هیچ آرزوییم نرسیدم تو زندگی🙂

حالا فک مبکنی خودتو بکشی راحت میشی؟

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر
فکرش خودشمیاد بعدشم زندگی سخت تره به هیچ آرزوییم نرسیدم تو زندگی🙂

مطمئن باش یه روز یه چیز قشنگی توی زندگیت پیدا میکنی که بابت زنده موندنت از خدا و خودت تشکر کنی

شب ها که به جای مادرم بیمارستان پیش خواهرم میموندم خیلی اذیت میشدم چون روزها هم دانشگاه میرفتم و نمیتونستم به صورت جایگزین استراحت کنم قطعا اون روزها زشت ترین ورژن خودم رو داشتم و همزمان باید سعی میکردم که خودم رو شاداب نشون بدم تا  به عنوان یک پیشکوست، دردِ بیماری خواهرم رو کوچیک تر نشون بدم یک روز که تازه از بیمارستان برگشته بودم با موهای وز وزی و چشمای گود افتاده بالای سر کتری وایستاده بودم که چشمم به یک هسته ی خرما کنار شعله ی گاز افتاد که حرارت و شعله به طور مستقیم به اون هسته میخورد دیروز هم اون هسته رو موقع درست کردن چای دیده بودم پریروز که موهام کمتر از اون روز وز وزی بود هم همینطور! همچنین موقع شام درست کردن و ناهار گرم کردن هم دیده بودمش به طرزعجیبی استوار بودو صبور!شاید فکر میکرد بالاخره روزی کسی از بین شعله ها برش میداره و توی خاک نرم میزارتش و جوونه میزنه و بالاخره رشد میکنه ((متاسفانه باید بگم اون هسته خود من بود!منی که سالها در فشار وزجر و درد سکوت کردم چون امید داشتم روزی خدایم مرا از میان شعله ها برمیدارد آبی بر رویم میریزد و جوانه زدنم را تماشا میکند غافل از اینکه خدایم سالهاست مرا در میان شعله های آتش در زیر کتری بزرگی رها کرده است)) درحالی که من گمان میکردم او نگهدار و پناه من است ✒️خاطرات یک مینیاتوری
حالا فک مبکنی خودتو بکشی راحت میشی؟

خدا که میگن از مادر مهربون تره فک نمیکنم دلش بیاد عذابم کنه  من چه گناهی کردم ؟ دل کیو شیکستم حق کیو خوردم :) جز اینکه همیشه اول به بقیه بها دادم و نا دیده گرفته شدم 

مطمئن باش یه روز یه چیز قشنگی توی زندگیت پیدا میکنی که بابت زنده موندنت از خدا و خودت تشکر کنی

امضات قلبمو به درد اورد درست میگی ولی کاش من میمردم و تو اینطوری نبودی(از شیرینی به هر شکلی متنفرم )🙂

خدا که میگن از مادر مهربون تره فک نمیکنم دلش بیاد عذابم کنه  من چه گناهی کردم ؟ دل کیو شیکستم ح ...

در مهربونی خدا که شکی نیس ولی هممون میدونیم خودکشی گناه کبیرس

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر
چی بگم والا . تو شرایطی هستم که دیگه نمیتونم تحمل کنم 

اگه الان پیشت بودم میزدمت هاااا دختر حالا فک کردی کنکور قبول نشب دنیا به اخر میرسه تو کلی راه پیش رو داری خدا هواتو داره شک نکن

ممنون که وقت گذاشتی اهمیت دادی به حس و حالم 

قوربونت فقط هروقت حس و حال خودکشی زد به سرت بیا به خودم پیام بده تا ادبت کنم    

2810