2777
2789

من واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه...دیشب خونه عموم بودیم و بحث چاقی لاغری شد مامان بزرگم یهو گفت تو از پشت شبیه رختخواب هستی....قبلا بهم گفته بود شبیه گلابی هستی 

من نمیدونم دیگه چکار کنم از دست حرف فامیل

قبلا سابقه کاهش وزن داشتم و هیکلم خیلی خوب شده بود ولی الان با قد 165 به وزن 92 رسیدم بخاطر پرخوری عصبی

میخوام لاغر کنم از راه سالمش ولی حرف این فامیل و دوستا و آشناهام خیلی اذیتم میکنه

ی مدت قطع ارتباط کن 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بزرگم مادر بزرگهای قدیم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم به مامانت بگو یا بابات (مامان هرکدوم میشن)که خیلی محترمانه بهشون بگه که شما ازین حرفا ناراحت م ...

دیگه کار از از گفتن مامان بابام گذشته...متاسفانه به اونا غیر مستقیم توهین میکنه

ناراحت حرف اونا نباش..

گاهی بعضی عادت کردن به تیکه انداختن .

دست خودشون نیست

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
دیگه کار از از گفتن مامان بابام گذشته...متاسفانه به اونا غیر مستقیم توهین میکنه

پس خودت اصلا واکنش نشون نده،نه لبخند نه چیزی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ناراحت حرف اونا نباش.. گاهی بعضی عادت کردن به تیکه انداختن . دست خودشون نیست

تیکه انداختنی که با بیشعوری همراه بشه ناراحتی درست میکنه دیگه...بعدم ک بهش میگم چند سال قبل فلان حرف رو بهم زدی ناراحت شدم میگه دروغ میگی معلوم نیست کی بهت گفته میندازی گردن من