2777
2789
عنوان

عروس گوگولی مگولی میخوای؟😁+عکس

430 بازدید | 15 پست

سلام خانوما و عزیزان..
نماز روزه هاتون قبول حق ..❣️
ما وقت کوتاهیه شروع به فروش عروسک های نمدی خشگل گوگولی کردیم😊 ، ولی چون تازه کاریم هنوز به فروش عمده نرسیدیم اماً ان شاءالله با کمک شما کارمون رو ارتقا میدیم..🐜
من عکس میزارم براتون هر کدوم از دوستان خوشش اومده بود ، آدرس دقیق،کد پستی،یه شماره همراه برامون به آیدی RahroMahdi@ تو پیام رسان ایتا ارسال کنه..
🍃اگه ایتا ندارید همینجا درخواست دوستی بدید شماره تلفن جهت خرید خدمتتون ارسال میشه!

قیمت هر عدد ناقابل ۵۰ ت

این عروسه ؟ 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوشجله😍

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
الحق ک خود اسمتی😂😂😐

😂😂😂♥️♥️♥️♥️

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

چرا پاهاش اینجوریه ؟! 😁

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
اسی ببخشید  ولی یه سوال  صبح یکی از کاربرا یه تاپیک زده بود که اگه به یه نفر درخواست دوس ...

نه ربطی نداره.. این اطلاعات پنهانه نمایان نیست برای کسی.. درخواست دوستی برای پیام دادن و دنبال کردن سریع تایپیک های فرد مورد علاقته

نه ربطی نداره.. این اطلاعات پنهانه نمایان نیست برای کسی.. درخواست دوستی برای پیام دادن و دنبال کردن ...

آها آخه یکی از کاربرا صبح اینجوری گفته بود برا همین خواستم مطمئن سم

جنگل سوخته را وعده باران ندهید!! حذف تاپیک
2810