2777
2789
عنوان

اگه بفهمی کسی داره با دعا زندگیتو داغون میکنه باید چه کار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26733 بازدید | 21 پست
ممنون از هم فکری
والا من هم اعتقاد نداشتم
اما وقتی سر خودت میاد اعتقاد پیدا میکنی.
مطمین که تلقین نیست دیدم جاریم یه چیزی دیخت تو دستشویی خونم.

واضح تر از این که خانوادش تو روم میگن.

سلام دوستای گلم.حقیقتش منم اعتقادی نداشتم و برام مسخره و خنده دار میومد تا اینکه ازدواج کردم یکروز تو کشوی آینه شمعدانم یک دعا پیدا کردم به شوهرم نشان دادم گفت خبر ندارم از مادرشوهر ،خانواده ی خودم و خانواده ی شوهرم سوال کردم گفتن اطلاعی نداریم ....زیاد جدی نگرفتم...اوایل زندگی همش کشمکش و اختلاف داشتیم جوری که  دوسه بار چمدان بستم تا برم خونه ی بابام...سر همین بگو مگوهای الکی شوهرم میخواست خودکشی کنه ...بهش میگفتم ما به درد همدیگه نمیخوریم

...باورم نمیشد مایی که همو از دل دوست داشتیم چرا باید اون اتفاقات پیش میومد...تا اینکه یک روز یاد اون دعا افتادم بردم روی اجاق سوزوندمش ...!!!! .میدونم باور نمیکنید !!! اما خداشاهده زندگیم از این رو به آن رو شد الان جفتمان عاشق همیم و چندساله عاشقانه زندگی میکنیم و خدا یک پسر ناز و دوس داشتنی بهمون داده ....خداراشکر....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی فکرتو مشغول این حرفا نکن اون زمان قدیم بود که خاله خامباجیا میشستن از این حرفا میزدن میتونی ...

سلام 

حرفا قدیمی نیست

ا"ر مسلمون هستی و قرآن خوندی میفهمیدی که بزرگترین گناه کبیره با جادو مابین زن و شوهر رو جدایی انداختن هست و در آیه 102 سوره بقره نوشته جادو واقعیت داره

در ضمن در تمام ادیان بیان شده

با جادو باعث شدند طلاق کرفتم و از اونهایی که تحقیق نکره نظر میدن ناراحت میشم

عزیزم گیرم که خانواده شوهرت همه اهل دعا و دعانویسی باشند. حالا تو از نیروی بالاتر از اون باید استفاد ...

سلام

توکل به خدا کردم یهو دیدم طلاق گرفتم چون جتدوی جدایی برام زده بود دشمنم

عقل هست و میشه رفت دنباله حل کردنه مسائل

توکل به خدا و حرکت

عزیزم این مسایل به نظر من به اعتقاد خودت برمی گرده. من معتقدم بعضی افراد وقتی با آدم مواجه میشن انر ...

سلام

دوست عزیز اگر مسلمون هستی چطور نمیدونی جادو واقعیت داره؟

پس قرآن رو نخوندی،در آیه 102 سوره بقره نوشته شده جادو هست و یا در سوره سلیمان و معوذتین و اینکه قرآن گفته جادو کردن گناه هست و جدایی ما بین زن و شوهر بزرگترین گناه کبیره،در ضمن در تمام ادیان بیان شده

خودت به خودت تلقین میکنی بعدم سرت میاد بهش فکر نکنی درست میشه

سلام

دوست عزیز اگر مسلمون هستی چطور نمیدونی جادو واقعیت داره؟

پس قرآن رو نخوندی،در آیه 102 سوره بقره نوشته شده جادو هست و یا در سوره سلیمان و معوذتین و اینکه قرآن گفته جادو کردن گناه هست و جدایی ما بین زن و شوهر بزرگترین گناه کبیره،در ضمن در تمام ادیان بیان شده