2777
2789

منم یه نکته بگم. بیوتی بلندرت نمناک باشه و ضربه ای کرم رو‌پخش کن.

زیرش هم حتما پرایمر بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه نکته بگم. بیوتی بلندرت نمناک باشه و ضربه ای کرم رو‌پخش کن. زیرش هم حتما پرایمر بزن

عه من فقط پرایمر نمیزنم چه مارکی استفاده میکنین پوستتون چربه یا خشک

منم اینطور بودم از وقتی روتین دار شدم واقعا اوکی شدم پوستمو هر روز با میسلار خوب پاک میکنم و فوم م ...

سلام میشه روتین مراقبتیت رو بگی و این که چه برندی هستن هم مراقبتی و هم آرایشی ممنون 

بچها خودتون چه مارکی استفاده میکنین و نشونه ی فیک و اصل محصولتون چیه قیمتم بگین لطفا

من هدی بیوتی استفاده میکنم 

نشونه خاصی نمیدونم 

چون شغلم باعث میشه با برندای زیادی سر و کار داشته باشم راحت تشخیص میدم 

عه من فقط پرایمر نمیزنم چه مارکی استفاده میکنین پوستتون چربه یا خشک

من فارسالی داشتم راضی بودم. پوستم مختلطه. همیشه روی پیشونیم پوسته پوسته میشد کرم پودر خیلی بد میشد الان عالی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بعضی پوستا کلا اینطوریه  یعنی لاپقیه ام به این شکل در میاد  ولی قبلش آبرسان و پرایمر بزن ...

با براش که حجم زیادی کرم پودر میبره میترسم چون حجم کرم پودر زیاد بشه بدتر بشه 

با براش که حجم زیادی کرم پودر میبره میترسم چون حجم کرم پودر زیاد بشه بدتر بشه 

اشتباه متوجه شدین

یه حجم کاملا نرمال پشت دستتون بزنید با براش گرمش کنید، بعد با همون براش پخش و پلا بزنید به جاهای مختلف پوستتون 

با اسپانج فیدش کنید ضربه ای