سلام دوستانی ک تجربه ای وی اف داشتین یا جدیدا انجام دادین میشه لطفا بگین کجا باهزینه ی کمتری انجام میدن من ۸ساله ازدواج کردم مشکل از همیرم و دوتا کورتاژ داشتم اخرین بار دکتر گفت خودتوداغون نکن برو ای وی اف ولی از هرکی پرسیدم میگن هزینش بالای۴۰میلیون و میتریم برم واقعا همچین مبلغی ندارم بخدا خودمم کسته مرده ی بچم فقط یدونه میخوام
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
منم علایم نداشتم طبیعیه عزیزم ب این چیزا توجه نکن فقط استراحت میکردم و امپول و شیاف ه ...
من کارای عادیمو انجام میدم ب وقتشم استراحت میکنم داروهامم هرچی دکتر گفته همونجوری استفاده میکنم توکل بخدا ببینم چی میشه هفته ی بعد چهارشنبه روز ازمایشم
ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی خدا نازنین دخترتو حفظ کنه گلم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
گلم بیمه های مخصوصی دارن که میتونین انجام بدین ،مثلا آی یو آی که نزدیک ۷تومن هست با اون بیمه یک تومن ...
انجام دادم گلم تو بیمارستان آرش صفرتا صد شد ۱۵میلیون.ده ماه رفتم و اومدم امروزم روز ۱۴انتقالم و بی بی چک زدم مثبت شده ولی بازم فردا برم ازمایش بدم خیالم راحتترمیشد فداتشم دعاکنین توروخدا
1
5
10
15
20
25
30
35
40