2777
2789
عنوان

عدد nt بالا در سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر زاده منم ان تی بالا بود ازمایشات بعدی رو اکی گفتن .

ولی الان ۵ سالش هنوز حرف نمیزنه 

همه دکترا میگن سالمه ولی حرف نمیزنه فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر تو شدن بهترین کاری بود که در زندگی کردم🌱
عزیزم میدونی عدد ان تیش چند بود؟؟ یا از زنداداشت سوال کنی ؟ من خیلی نگرانم 😭

فک کنم ۳ بود عزیزم . 

ولی خیلیا هم با ان تی بالا مشکل نداشتن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر تو شدن بهترین کاری بود که در زندگی کردم🌱

سلام به همگی .ان تی من ۴.۶ بود تو بارداری دوم تو سن ۳۲ سالگی بدون هیچ سابقه و مشکل خانوادگی ....وقتی ۱۱ هفته بودم بهم گفتن از اون روز به بعد کارم شد گریه همش استرس دکتر بهم گفت بنظرم سقطش کن ولی من دوست نداشتم سقط کنم خیلی اذیت شدیم کارم شده بود شب و روز گریه اصلا نمیدونستم باید چکار کنم ....همش میومدم اینجا و مطالب اینجا رو میخوندم و داغون میشدم 

با مشورت با چند نفر دل و زدم به دریا و تمام مراحل و رفتن تو ۱۶ هفتگی رفتم آمینو سنتز وقتی گفتن سندرم‌ندارم ازمایش ارری رو انجام دادم و بعد اون  رفتم تو ۱۷ هفتگی رفتم دو بار اسکن آنورمالی رفتم بعد اون تو ۱۸ هفتگی رفتم اکو قلب جنین و همینطور توی ۲۶ هفتگی خدارو شکر همه خوب بودن و الان بچه من یکماه که به دنیا اومده خداروشکر سالم ....

اومدم اینجا تا به مادرای نگران بگم که سریع ناامید نشید و نترسید ولی حتما تمام مراحل رو انجام بدید واقعا ارزششو داره 

سلام دوستان منم ۱۲ هفته و ۵ روز ان تی ۳ بود، به سونوگراف گفتم جنسیت معلومه گف برو ببین اول سالمه بعد دنبال جنسیتش باش، دکترمم خیلی استرس داد که اوضاع خیلی بده، منم سلفری دادم تازه پریروز... بعد چندتا سقط این بارداریم تا این هفته پیش اومده تروخدا دعا کنید سالم باشه

سلام به همگی .ان تی من ۴.۶ بود تو بارداری دوم تو سن ۳۲ سالگی بدون هیچ سابقه و مشکل خانوادگی ....وقتی ...

وای ازت ممنونم. منم دقیقا ان تی مثله شما و شرایطمم مثله شماست یعنی ممکنه اشتباه باشه 

سلام به همگی .ان تی من ۴.۶ بود تو بارداری دوم تو سن ۳۲ سالگی بدون هیچ سابقه و مشکل خانوادگی ....وقتی ...

خداروشکر عزیزم که خدای مهربون به دلت نگاه کرده🙏

من به خوش شانسی شما نبودم متاسفانه با ان تی ۴/۲ بچم سندروم بود😞

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

سلام دوستان من فقط به خاطر اینکه این کامنت رو بنویسم و به آرامش یکی تو شرایط خودم کمک کنم پروفایل ساختم

دوستان اگر nt بالا شده نگران نباشید . ۹۹ و نیم درصد مواقع آزمایش تکمیلی خوب درمیاد و به امیدوارم دل شما رو شاد میکنه

بهترین آزمایشم آزمایش nipt هست

ایشالا همه ی نی نی ها سالم و همه ی مادرا شاد باشن