2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.خودش هم جای شلوغ و بچه هارو دوس داره.

البته!!

این رو هم اضافه کنم که این شرایط خوبی که از مهد گفتم برای بعد از ۲۲ماهگی هست.

و قبل از اون بهترین حالت اینه که بچه کنار مادرش باشه.

اگر شرایطش رو دارید حتما تا ۲۲ماهگی کنار فرزندتون باشید🥰و بعد بدون شک مهد رو انتخاب کنید

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست🤍
الانشو خراب میکنی برای اینده؟؟؟ با این تفاسیر داری بهش ظلم میکنی....منم کارمند بانک بودم استخدامی ول ...

عزيزم چه حسي عه بعد اينكه شاغل باشي بخواي بموني؟

همه ميگن ادم پشيمون ميشه

از طرفيم خانوم شاغل هميشه دستش تو جيب خودشه 

مثلا من اصلا عادت ندارم از شوهرم پول بگيرم

نه به کسی نمیتونم اعتماد کنم.

تو مهدی ببر که پرستار جدا براش داشته باشه 

من پسرم رو کلاس میبردم برای بچه های اونقدر کوچیک تو مهد یک مربی جدا بود که به اون بچه رسیدگی میکرد و هزینه اش بیشتر بود

مهد بدیش اینه که بچه زود به زود مریض میشه

شوهرمم کارمنده،مغازه هم داریم.خونه ماشین ،باغ .زمین هم داریم.ولی من از لحاظ اینکه پسرم آینده ی بهتری ...

آینده پسرت از الان شروع میشه تغذیه برسی محبت میخواد پرستار مادر میشه؟؟؟؟؟؟؟/منم معلم بودم غیر انتفاعی.خیلیم به پولللل احتیاج داشتم شوهرم ورشکست شد اما نتونستم بچمو بزارم پیش غریبه

اخه کارمو از دست میدم دیگه.دوسال دیگه دوباره باهام قرارداد نمی‌بنندن

خودت بشین قشنگ فکرات و بکن همون کاری و بکن که فکر می کنی باهاش خوشحالی بچت بالاخره یجور بزرگ می شه ولی بدون در قبالش مسولی مراقب باش دین بچت گردنت نمونه که بعدا پشیمون بشی هر تصمیمی که می گیری از ته قلب بگیر که بعدا حسرت نخوری بله ممکنه کارت و از دست بدی به همه جوانب فکر کن

عزيزم چه حسي عه بعد اينكه شاغل باشي بخواي بموني؟ همه ميگن ادم پشيمون ميشه از طرفيم خانوم شاغل هميش ...

حس خوب فداکاری بخاطر عزیزترین کس زندگیم...البته من بعدش مجدد ازمون دادم و وارد اموزش پرورش شدم...شغل سبک تر و حقوق کمتر اما به  شدت راضیم!

الانم باردارم...یکسال بهم مرخصی میدن و تصمیم دارم یکسالم بدون حقوق بگیرم...بعدشم خدا کریمه😉

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
2810