2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر میتونی پرستار مطمین بگیر اگر نه همون مهد مطمین در هر دو حالت بهتره از همین الان کم کم بچتو به مربی و پرسنار عادت بدی حتی شده روزی یک ساعت تا کامل تو دو ماه ارتباط بگیر و اضطراب جدایی خودت و بچه ات نداشته باشی بک هو به مشکل بر میخوری و از طرف بچه ات همکاری لازم انجام نمیشه 

هفت ماهشه

تو رو خدا این اشتباهو نکن

مرخصی بگیر یا حتی استعفا بچت گناه داره...ظلم نکن در حقش ..حداقل بذار ۱ سالش بشه...من جای تو بودم تا ۲ سالگیش صبرمیکردم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من شرایطتتو نمیدونم

اگر خیلی نیاز مالی نداری فعلا نرو سرکار تا حداقل دو سالش بشه

چون مهد هم مشکلات خودشو داره. مثلا خدای نکرده مریض شه نمیشه بفرستیش مهد و خوب باید مرخصی بگیری. بچه ای هم که مهد بره معمولا زیاد مریض میشه و دیگه نمیشه هردم مرخصی بگیری که.

اگر نیاز مالی داری و باید سرکار تا جایی که میشه پرستار خوب بگیر. اگر توان پرداخت هزینه مرستار نداری گزینه آخر مهده که اونم حسابی تحقیق کن چون بچت کوچیکه

من یه مامان شاغلم با دوتا دختر کوچولو و درکت میکنم چه دلهره ای داری الان

دختر بزرگم مهد میره کوچیکه مادرشوهرم که متاسفانه با هندیگه تو عید مشکل پیدا کردیم و نمیدونم بعد عید چکار کنم دخترمو

سلام عزیزم

من به عنوان یه گفتاردرمانگر که سال هاست کارم با بچه ها و درمان اون هاست بهت این اطمینانو میدم که مهد برای بچه ها خیلییییی خوبه!

بعضیا فکر میکنن اگر پیش مادر یا خواهر بمونه یا پرستار بگیرن بهتره اما اصلا اینطور نیست و این ظلم به بچه‌س.

بچه ها تو مهد روابط اجتماعی رو یاد میگیرن.مهارت بازی گروهی.دفاع کردن از حق خودشون و خیلی هم به افزایش خلاقیتشون کمک میکنه.

تنها چیزی که اهمیت داره انتخاب مهده.

مهدی رو انتخاب کنید که مدیریت خوب و امکانات مناسبی داره.

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست🤍
خیلی کوچیک گناه داره اگه وضع مالی اجازه می ده تا دوسالگی نرو حداقل

شوهرمم کارمنده،مغازه هم داریم.خونه ماشین ،باغ .زمین هم داریم.ولی من از لحاظ اینکه پسرم آینده ی بهتری داشته باشه میرم.

بچه کوچیک و که نمی شه هر روز صبح آماده کنی ببری مهد تازه اونجا فکر کنم کلی بچه هست که همش سرو صدا می کنن بچت آرامش نداره بعد ممکنه مدام از بچه های دیگه سرماخوردگی بگیره تازه بعد از اینکه دوسالش شد براش پرستار بگیر مهد قبل ۵ سال بنظر من خوب نیس

منم مثل شما كارمند قراردادي يه اداره دولتي ام

بما دى سه ما بيشتر مرخصي زايمان نميدن

من مامانم نزديكه

مادرشوهرمم نزديكه سه تا خواهر شوهر مجرد دارم

ولي باردار بشم نميرم سركار 

هم خودم كشش ندارم هم دلم ميخاد خودم بچمو بزرگ كنم

2810