2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64084 بازدید | 20167 پست
التماس دعا

❤🖤 

حاجت روا بشین 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سلام عزیزم

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی حاجت روا باشی 🤍🌱

🤍  اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ  🤍

💜  اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ  💜

🤍  اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ  🤍

💜  اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ  💜

🤍  اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 🤍

❤️🤍PEGAH🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرم 😘از جوار بارگاه ملکوتی امام غریب شمس الشموس ضامن آهو بیاد شما و همه دوستانم هستم 🖤🖤🖤 ...

سلام عزیزدلم 💖😘

خوش ب سعادتت💚

خیلی ممنونم مهربونم الهی خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه😍😘لطف کردی⁦❤️⁩😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
[QUOTE=352306313]دعا می‌کنم در آخرین روز ماه صفر خورشید طوس، شمس الشموس، امام رضا علیه السلام ضامن د ...

😘⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام آقا جانم. جان جانانم☘️☘️💖ممنون دوست عزیزم. ان شاء الله حاجت روااَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

خیلی ممنونم گلم همچنین 💚😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرج ...

قبول باشه عزیزم 😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

[QUOTE=352305997]دعا می‌کنم در آخرین روز ماه صفر خورشید طوس، شمس الشموس، امام رضا علیه السلام ضامن د ...

ممنونم عزیزدلم همچنین 😘

السلام علیک یا اباصالح المهدییَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ ق ...

قبول باشه خواهر گلم 💖✨😘

[QUOTE=352306410]دعا می‌کنم در آخرین روز ماه صفر خورشید طوس، شمس الشموس، امام رضا علیه السلام ضامن د ...

قربونت⁦❤️⁩

قبول باشه عزیزم 😘

سلام عزیزمخیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم الهی حاجت روا باشی 🤍🌱🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰى ...

قربونت⁦❤️⁩

قبول باشه عزیزم 😘

سلامتی آقا امام زمان عج

شفای بیمارامون

بخشیده شدن گناهامون و قبول توبه‌ توی این روز عزیز 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺