2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64081 بازدید | 20166 پست
سلام بر منتظران ظهور💛✨ چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛 دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه ...

سلام عزیزدلم 

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی حاجت روا باشی گلم 

🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

❤️🤍PEGAH🤍❤️

به نیابت از همه مردم و 

همه از دنیا رفتگان و همه شهدا ....🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@mandanasaboriiii     سلام عزیزم واسه صبر و بردباری ات ۱۰۰ مرتبه ذکر یا حلیم گفتم... ...

@mandanasaboriiii    

سلام ماندانا جان

این پست رو که ریپلای کردم زیرش☝☝☝

لطفا بخون🙏🌹

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

باشه عزیزم ، دعای خاصی مد نظرته؟؟ میتونی بگی صلوات بفرستن ب نیتت، صلوات مشکل گشاس🥰😘

عزیز تاپیک زدم لطفا میای

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
سلام عزیزدلم  خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم  الهی حاجت روا باشی گلم  🤍اٰلل ...

قربونت برم عزیزم 😘⁦❤️⁩ عزیزدلمی شما⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قبول باشه 🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
به نیابت از همه مردم و  همه از دنیا رفتگان و همه شهدا ....🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عج ...

قبول باشه عزیزدلم 💖✨😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام قشنگم🙏💙 ممنون از دعای زیبات وممنون از دعوتت😍😘🌹 من روزانه 5 تا صلوات  البته گاهی ...

قربونت⁦ برم عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بروی چشم عزیزم🌹🌹 قبول باشه 🌱💚

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌹

قبول باشه عزیزم ✨💖

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺 🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ...

قبول باشه عزیزدلم 💖✨

قربونت برم آبجی گلم⁦❤️⁩😘 بروی چشم عزیزم ۵ حمد میخونم هدیه ب حضرت ام البنین 💚🌱 ان شاءالله بزودی ح ...

سلامت باشی عزیزم 

خیلی ممنونم مهربونم

الهی آمین با دعای شما و همه دوستان 🥺💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🖤

اللهم عجل لولیک الفرج🖤

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🖤 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُح ...

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

2810