2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا گوشی ها رو با مدیریت دست بچه هاتون بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 32 پست

عزيزم کلا بچه ها حساسن تواین سن نباید بدون اینکه حواسمون باشه گوشی دستشون بدیم؛ بچه های منم همش سرچ میکنن بامیکزوفون گوگل تازه بچه هامن مثلا میگن عکسهای فلان ولی چیزینمیدونن فقط ازسرکنجکاوی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید زیاد گفتن لختی بده اینجوری بچه حساس شده یا کنجکاو شده یجوری بیدارو اگاهش کردن 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
یا خدا این دیگه چه تخم جنیه سواد نداشته با میکروفن میخواسته تو گوگل سرچ کنه  😐😐😐😐😐😐😐😐

والدین باید مواظب باشند

از تنبلی که هی بچه نگه اینو بنویس اونو بهش یاد دادن با میکروفنش سرچ کنه 

بچه از اول باید بدونه با مدیریت و نظر والدین باید بازیشو انتخاب کنه 

متاسفانه بله یبار تو‌گوشی دختر منم عکس های تبلیغی و از این چیزا هی می اومده ناخودآگاه منم دیدم کلا همسرم گرفت همه چیو پاک کرد حالا د ترمن زیاد پیگیر اینجور چیزا نبود زیاد نپرسید و نمی‌دونم خدا رحم کنه واقعا تو این زمونه بچه بزرگ کردن هنره

یکی از فامیلای ما پسر ۱۰ سالشه . خیلی اینترنت مصرف میکنه و فیلم میبینه . انگلیسی بلد نیس .هی میگفت وات د فاک . جالبه ک باباش ک میدونست هیچی بهش نمیگفت!

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

از گوگلتون میتونید قفل کنید اونوقت دیگه چیزی نمیاره😊

از من قفله

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بچه خودش از وجود این چیزا خبر نداره علم غیب هم ندارم بخواد اینارو یهو سرچ کنه اینو حتما یه جا دیده و شنیده و حالا کنجکاو شده که تقصیر والدینه که گذاشتن بچه متوجه اینا شه و الا بازی با گوشی بچه رو از این چیزا مطلع نمیکنه

متاسفانه الان بلوغ ها خیلی زود شده ولی خب بازم خوب نیس این چیزا رو از سن کم بدونن.در نتیجه تنها کاری که باید کرد اینه که برای بچه ها راجب اناتومی بدن زن و مرد در حد ساده توضیح بدن که در اثر کنجکاویشون سر چیزایه دیگه نرن

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!

خیلی ها به معنای آزادی این کار رو میکنم دختر خواهر من یازده سالشه همه چیز رو میدونه همه حرفی هم میزند بعضی وقتها من بهش میگم این حرف ها رو نزن زشته برای یک دختر مامانش میگه بگذار زرنگ باشه بهدخترم چیزی نگو ولی پسر من که ده سالشه و باادبه حرفی از این چیزا نمیزند و نسبت به سنش رفتار میکند خواهرم و دختراش همش مسخره می کنند

واي چه ترسناك 😱  من هنوز بچه ندارم. ولي اگه بچه دار شم تا آخرين حد توانم سعي مي كنم كه هر چه ...

کار خوبی می‌کنی ..فقط باید از اولش رو حرفت باشی و مقدر باشی 

من خدارو شکر از اولش بهش ندادم پسر هم می‌دونه من نمیدم دیگه ازم نمی‌خواد ولی چون بالاش بهش می‌داده الان هم گاهی بگه نمیدم لج و گریه می‌کنه تا بهش بده