2777
2789

سلام . خونه مامانمون بودیم 

همه تو حیاط بودن برادر زاده تو اتاق داشته گوشی بازی می‌کرده خواهرم کاری داشته رفته خونه متوجه شد که برادر زاده که شش سالشه و سواد هم نداره داره از رو میکروفون سرچ می‌کنه عکس زن های لخت و هی بلند چند بار تکرار می‌کرد تا تشخیص بشه و خوب سرچ بشه یعنی  ما چنان شوکه شدیم که اصلا باورمون نمیشد که بچه تو این سن دنبال این چیزا باشه خیلی ناراحت شدم 

مامتشون هم همش گوشی میده دست بچه ها آخر شبم با گوشی میخوابن 

تو رو خدا مواظب بچه ها باشیین خیلییی زوده براشون که تو این سن کم با این چیزا آشنا بشن اونا باید الان تو عالم بچگی خودشون باشند..خودم یه پسر پنج ساله دارم خیلی براش نگرانم .هرچند خودم گوشیمو بهش نمیدم اما باباش که خونه هست بهش میده  چقدر سخت شده بچه داری تو این زمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم مادر پدر ایشون قبل از مدیریت گوشی ، باید خودشون رو مدیریت کنن 

بچه از یک جایی  دیده و یاد گرفته دیگه !!

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

اره سخته چون مادر پدر اگاه نیستن 

فرق ازادی رو با بی بند و باری نمیدونن بعد میخوان بچه درست تربیت بشه 

گرچه مادر پدرا هم مراعات نمیکنن بچه کنجکاو میشه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه من نمیدونم از کجا یاد گرفته این چیزارو ،وقتی تو گوشی عکس دختر میاد حتی اگه لباس مناسب داشته باشن میگه مامان من نگاه نمی‌کنم زشته😕۴سالشه ،نمیدونم چجوری رو این چیزا حساس شده

ای وای بچه شش ساله؟؟ببخشید اینو میگم پس برادر و زن داداشتون کجا بودن؟این هارو چجوری یادگرفته؟؟

من خودم به شخصه نمیکنم همچین کاری دوست من می خواست از ۷ سالگی بروش بخره من نشستم قشنگگ باهاش حرف زدم که نه کار اشتباهی میکنیو اینا

قبول کرد عوارثش رو براش توضیح میدادین که گوشی نده دست بچه

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷