2777
2789
عنوان

کات کردم امشب به خاطر خدا

1401 بازدید | 124 پست

من پنج سال به طور مجازی با کسی دوست بودم که خیلی همو می‌خواستیم 

کم کم مذهبی که شدم به خاطر خدا 

امشب رابطمو کات کردم گرچه خیلی سخته💔 به خودش هم گفتم شرایطو و پذیرفت 

برام دعا کنید 

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی و به تأیید الهی برسی انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بخاطر خدا چرا مگ قصدتون نیتتون بد بوده؟

رابطه با نامحرم چه مجازی چه غیر مجازی حرامه

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 

اقا ی سوال..شده تورابطه شما گرم باشید ازلحاط رفتاری عاشقانه و خوش برخورد طرفتون متوسط و سرد 

بعد شمام تصمیم بگیرید سرد بشید و بشید طرفتون کم کم ادم شده باشه گرم بشه؟؟؟؟؟

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏