2777
2789

واييي دارم ميميرن😂

از جام نميتونم بلند شم 

بعد من امروز روز اوليع ك روزه ميگيرن 

ببين هلاكم 

خدارو شكر اذان ساعت ٦ ايناس 

ي روزايي ٩ شب بود 

وای نه امسال خوبه 

اون سال که وسط تابستون بود افطار ساعت ۹ بود بد بود

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برای من خیلی راحت بوده امسال 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه زمانی اذان هشت و خورده ی میگفت وسط مرداد تو گرما

تو افتاب بیرونم میرفتم

الان که ساعت ششو خورده ی اذون میگه 

گرمم نیس هوا

از اولش تا حالا هم بی سحری شدم همش😑

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

خدا خودش توان میده من دارم برا آزمون استخدامی هم میخونم هم زمان مقاله ارشد هم می‌نویسم دو تا بچه کوچیک هم دارم افطار هم درست کردم بازم بگم یا بسه😂😂

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

اتفاقا منم امروز روز اولمه، بچمم یه ساله هستش و شیرم میخوره، تا الان خدا رو شکر خوبم، سحری نون و کوکو و چندتا خرما خوردم با اب فراوون،  به نظرم سحری نون بهتر از برنج ادمو سیر نگه میداره

اللهم عجل لولیک الفرج 
یه زمانی اذان هشت و خورده ی میگفت وسط مرداد تو گرما تو افتاب بیرونم میرفتم الان که ساعت ششو خورده ...

واي ساعت ٩ شب برا اذان خيلييي ديره 

ميگم امسال ساعتش خوبه 

ولي روز اولش برا من سخته