2777
2789

این جمله 

خب الان چرا تاپیک زدی؟خب ما چکار کنیم؟

به شدت بدم میاد انگار مجبورشون کردی بیان تو تاپیک

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونا ک تا یکی حرف از دوست پسرش میزنه میگن دوس پسر چیه بابا!! نکشیمون راهبه...

تو تاپیک هایی ک میگن با شوهرتون دوست بودین یا نه همشون میگن اره دوست بودیم😂 ولی تو تاپیک های دیگ دوس پسر نداشتن اصلا👻🤪

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
این جمله  خب الان چرا تاپیک زدی؟خب ما چکار کنیم؟ به شدت بدم میاد انگار مجبورشون کردی بیان تو ...

یا میگی حساسا نیان تو تاپیک میان فحش میدن😑😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
تو تاپیک هایی ک میگن با شوهرتون دوست بودین یا نه همشون میگن اره دوست بودیم😂 ولی تو تاپیک های دیگ دو ...

اافتخار هم میکنن ک اینقد از دنیا عقبن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم پارتنر یعنی شریک ج.نسی . رل نمیدونم دقیق شاید یعنی دوست شدن با یه مورد خوب 😅

من دیگه صحبتی ندارم🙄🙄

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
از تاپیک هایی که عاجزانه منتظرن بقیه ظاهرشونو پسند  کنند🤔

حالا با هر جمله ای بگن که بیایید منو ببینید و نظر بدید

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.