2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون مرحله رد شدم دو تا دختر ۱۸ و ۱۰ ساله دارم. لازم نیست کاملترین خونه رو داشته باشی کارهای مهم رو انجام بده از همسرت کمک بگیر وقتی کمک میکنه غر نزن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من آزمون استخدامی آموزش پرورش ثبتنام کردم. هر روز صبح تا شب دعا میکنم قبول نشم چون نمیرسم 🤣

شوهرم میگه نمیخاد انقد دعا مناجات کنی خودم بهت قول میدم قبول نمیشی

من ک کارمند نیستم ولی مامانم کارمند و دوتا خواهر دارم از زمانی ک یادم میاد مامانم صبح ساعت۵بیداره غذا درست میکنه ظرفاشو میشوره ظهر میاد نهار میخوریم البته ک الان بعد کارش میره دنبال خواهرم ک مدرسش اون سر شهر تا میاد۳میرسع خونه تمام کارای بیرون و داخل خونه هم با خودشه چون بابام مریض نمیدونم والا چهارتا ادمو دارع راه میبره 

یه جورایی باید از خیلی چیزها زد

ولی من سعی میکنم یه وقتی برای خودم  تنهایی بزارم مثلا توی مسیر برگشت از سرکار یه جا میرم یه چای کیک،قهوه و..بخورم.خرید میرم،نماز جماعت میرم مسجد، یا وقتی میرن بخوابن یه ساعت موبایلی نگاه میکنم.کتابی میخونم اینطوری یه کم آرامش پیدا میکنم

من که کارمندم یه دختر ۸ ساله دارم ، تقریبا هفت هفته باردارم ، الان هم تبخال زدم هنوز سونو تشکیل قلب نرفتم ، اصلا نمی دونم چی کار باید بکنم ، ۱۵ این ماه یه چک داریم ، نمی دونم چی میخواد بشه 

2810