2777
2789
من شستم حتی پتو دورپیچو و قسمتای جدا شونده ست کالسکه و کریر و ساکش
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اتفاقا دیشب لباس خریدم تو فکر بودم بشورم، آخه اینقدر مردممان لباسها رو بالا پایین میکنن آدم دلش نمیاد همینجوری تن بچه کنه،، خوب شد تاپیک زدی سوال منم بود
آرام گرفته ام،مثل درختی در پاییز وقتی باد تمام برگهایش را برده باشد...
عزیزم باید بشوری.من از چند جا خرید میکنم; همشون گفتن بشور. بهداشت هم میرفتم برای مراقبت بارداری گفتند بشور.منم تمام لباس هاش رو ریختم به تفکیک رنگ توی مینی واشش و با یکم پودر صابون( چون چرک نیست) شستم و خشک کردم... و اتو زدم که مرتب باشه... حتما بشور.ربطی هم به حساس بار اومدن و نیومدن نداره
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
حتما بشور ببین درسته که بچه نباید پاستوریزه بار بیاد، اما نوزاد ظریف و ضعیفه و بهتره تا ٤-٣ ماه مشکلی پیدا نکنه، من همه رو شستم، خودت حساب کن که توی فروشگاه فقط چند بار لباس ها از دست خودت روی زمین افتاده و برداشتی گذاشتی سرجاش، چند نَفَر عطسه کردن، توی مراحل تولید چند نَفَر هزار تا کار دیگه کردن!
اره عزیزم مگه شستنشون چقدر وقت میبره . من تمام لباسای پسرمو شستم و الانم میخوام لباسای دخترم رو بشورم . با دست بشور بهتره با اب ولرم و یکمی پودر صابون یا شامپو بچه بزن . مهم اینه که گردوخاک یا میکروبش بره. من خودم اینجا هزاربار لباس نوزاد از رو رگال افتاده بود رو زمین برداشتم گذاشتم سرجاش
یه مادر با دوبچه ساکن امریکا
2810