2777
2789
عنوان

اقدام موفق ب بارداری بعد سقط

180 بازدید | 14 پست

سلام میخواستم بدونم کیا در زمان کمتر بعد سقط باردار شدن.من بارداری اولم بود من و همسرمم فامیل نیستیم.چه آزمایشی بدم؟یا پیگیر نشم خودمم سی ساله نشدم هنوز

من دوماه بعد سقط باردار شدم 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکملی چیزی مصرف نکردین؟آزمایش ندادین؟

نه هیچی فقط شبی یه فولیل اسید خوردم 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
الان بارداریم؟دوران بارداری مشکلی نداشتین؟ سقطتون چند ماهه بود؟

بله الان ۵ ماهم تموم شده و رفتم تو اول شیش ماه به امید خدا . حدودا ۷ هفته بود 

ایشالله ب سلامتی بارداری خوبی داشته باشی نینیتو بغل کنی

مرسی گلم ان شاء الله

ایشالله ب سلامتی بارداری خوبی داشته باشی نینیتو بغل کنی

شما چند هفته سقط کردی ؟ بارداری بعد سقط ربطی به زمان نداره هر وقت از لحاظ روحی شرایتشو داشتی اقدام کن 

شما چند هفته سقط کردی ؟ بارداری بعد سقط ربطی به زمان نداره هر وقت از لحاظ روحی شرایتشو داشتی اقدام ک ...

منم خود جنین رو بهمن ماه سقط کردم یه ماه خون‌ریزی داشتم چون بقایا مونده بود اسفندم اونو برداشتم.آخه پریود نشدم هنوز ولی دلم میخواد زود باردار شم تا حالم خوب شه

منم خود جنین رو بهمن ماه سقط کردم یه ماه خون‌ریزی داشتم چون بقایا مونده بود اسفندم اونو برداشتم.آخه ...

بزار اولین بار که پریود شدی بعدش اقدام کن