2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم.بچم تو شکمم محکم تکون می‌خورد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 36 پست

خوب عزیزم تا بوده و نبوده عید رو میرفتن سر میزدن به خانواده ها

شوهر شما هم دور از جون از بته که عمل نیومده خانواده داره باید سر بزنه ازش توقع دارن

به نظرم چون بارداری حساس شدی

یکسال دیگه خندت میگیره سر چه چیزایی خودتو اذیت میکردی

وا  این بچه بازی ها چیه  خب مهمونی رو می‌رفتی پارک هم می‌رفتی چه لجبازی بی خودی کردید ج ...

مهمونی نبود. که.. باید 7 جا تو یه روز میرفتم.. 

7 تا. ساختمون جدا

اخه مگه میشد و میتونستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیشد.. چون شوهرم روزه میگیره.. هیچ جا نمیره..  اصلا.  منم تا ماه روزه تموم میشد.&nbs ...

شبها که روزه نیست همسرت بعد افطار برید بگردید

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

ماه رمضون چه ربطی به بیرون رفتن داره؟

مگه قرار بوده روزه بگیری که سختت باشه ؟

دو سه روز اول عید دیگه اکثراً به دید و بازدید میگذره دلیلی نداشت بحث و دعوا و گریه راه بندازی

بچه که نیستی هرچیزی بخوای همون لحظه فراهم کنن برات

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
خوب عزیزم تا بوده و نبوده عید رو میرفتن سر میزدن به خانواده ها شوهر شما هم دور از جون از بته که عمل ...

اون یکی جاریم 8 ماهشه.. کسی نه میره خونش.. نه خودش جایی میره.. 

من چون 7 ماهمه یعنی من به درک؟ 

منم ۳۱ هفته ام 

انگاری افسردگی قبل زایمان گرفتم دست خودم نیست یه دفعه میبینم صورتم خیسه دارم گریه میکنم ... به پسرم هم وابسته شدید پیدا کردم مدام خودمو گناهکار میدونم فک میکنم براش کم گذاشتم در حالی که واقعا اینطور نیست 

منو همسرم امسال فقط خونه پدر و مادرهامون رفتیم 

چون واقعا رفت و آمد برام سخته 

همسرتون باید شرایط شما رو هم درک کنن 

مهمونی نبود. که.. باید 7 جا تو یه روز میرفتم..  7 تا. ساختمون جدا اخه مگه میشد و میتونستم&nbs ...

آره میشه 

پارک هم می‌رفتی وسطش 

خدایی با مشکلات واقعی چیکار میکنید امثال شما؟!

این هم شد دلیل که اینقدر فشار به اون جنین بی نوا وارد کردی ؟!

شوهرم اگه روزه باشه هیچ جا نمیره.. 

نره...

خودت برو

با مادرت برو

با خواهرت برو

با دوستت برو 

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
منم ۳۱ هفته ام  انگاری افسردگی قبل زایمان گرفتم دست خودم نیست یه دفعه میبینم صورتم خیسه دارم گ ...

حالا مگه پارک چی بود.. که می‌گفت پارک نه.. خواهر برادرم مهمه.. اونم اونایی که. 4 ساله رفت و آمد ندارند

امسال تو 7 ماهگی من عزیز شدن یه هو.. داداش دوست شدن

اون بنده خداها چه گناهی کردن 

تو با شوهرت دعوات شده اوناروحشونم خبر نداره شما هوس پارک رقتن کردی 

یه ادم لوس هستی که فقط دیگران رو مقصر میدونی 

حتی به طفل معصوم تو شکمت اهمیت نمیدی 

اون بچه رو اذیت کردی فقط به خاطر یه بحث مسخره 

شوهرت نمیفهمه چون هنوز باورش نشده بچه یعنی چی 

شما که اون طفل معصوم تو وجودته چرا باید سر هر چی ساعت ها گریه کنی 

بچت دور از جون چیزی بشه تایپک میرنی میگی به خاطر اذیت های فامیل شوهرمو تو بارداری حالم بد شد بچم فلان شد خدایی نکرده 

اون یکی جاریم 8 ماهشه.. کسی نه میره خونش.. نه خودش جایی میره..  من چون 7 ماهمه یعنی من به درک؟ ...

غصه نخور عزیزم 

شما بارداری 

همسرتم میتونست مراعات شما رو بکنه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
اون یکی جاریم 8 ماهشه.. کسی نه میره خونش.. نه خودش جایی میره..  من چون 7 ماهمه یعنی من به درک؟ ...

خوب اونم کار اشتباهی میکنه گلم

اگه استراحت مطلق نیستی چرا نری؟؟میگم به خاطر بارداری حساس شدی ولی سعی کن آرامشت رو حفظ کنی انشالله این دورانم به خیر بگذره