2777
2789
عنوان

مامانهای نی نی های 25 شهریور 89 بیایید با هم آشنا بشویم

| مشاهده متن کامل بحث + 10449 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ای جان طلوع خوشبحالت من باید افسردگی بگیرم که شایا تپلیه و همینجوری داره بالای خط میره دکترش گفت به غذا بیوفته درست میشه ولی هنوز که خبری نیست فقط دلم خوشه که قدش هم با وزنش همخونی داره

7 ماهگی
وزن 11.690
قد 77
دور سر 45.3

در رابطه با وبلاگ هم راستش مثل آلبوم ازش استفاده میکنم تا الان 5 تا وبلاگ درست کردم پر عکس البته عکسهای من وباباش هم هست

وبلاگت رو یه نگاهی کردم عکسهای ضحا رو دیدم ماشالا خیلی نازه بعد هم متوجه شدم میخوای حاج خانوم بشی التماس دعا
طلوع با ضحا سختت نیست
منم یه 2 هفته ای 3 سال پیش با شوشو رفتم البته به عنوان حج عمره با ماشین خودمون خیلی خوش گذشت امیدوارم حسابی بهت خوش بگذره
طلوع جون قصد نداری دومی رو بیاری بیا با هم بیاریم من 7 ماهه دیگه شروع میکنم شجاعتمو میبینی
ای بابا........ماشالله.....شیر خوبی داشتی که اینقده تپلی شده.هزار ماشالله.چشم نخوره.
دکترش چی میگه؟
خوبه ها فقط برای سلامتیش تو اینده ممکنه مشکل ساز باشه.
وبلاگش رو باز که میکنیم پسورد میخواد. قبلنا نمیخواست.

آره قراره بریم مکه. ولی تصمیم گرفتیم ضحا رو نبریم. فقط و فقط به خاطر خودش و سلامتیش. 12 روزه.تا برم و برگردم دیوونه میشم.
واما دومی........میخوام اما الان نه....زوده.خیلی خسته م میکنه ضحا.بزرگتر بشه.
ماشالله چه شجاعتی داری! کشور غریب و از این فکرا! ایشالا هر چی خیره!!!!!!
ممنونم راستش دکترش خیلی خونسرده میگی مشکلی نیست فقط من از کمر افتادم

شیر خودمو خوب میخوره ولی غذا خیلی به سختی روزی چند دفعه غذاهای مختلف براش درست میکنم تا یدفعه با هزار مصیبت میخوره

یه مشکله دیگه لباساشه که بعد از چند بار پوشیدن کوچیک میشه

وبلاگم چون عکسهای خودمو و شوشو هم هست خصوصیش کردم ببخشید باید اطلاع میدادم

بچه دوم هم میدونم سخته حالا که دیگه آلوده شدم بیارم 2تایی با هم بزرگ بشن

وای سخته که هم برای خودت هم برای ضحا امیدارم که به خوشی بگذره
حق میدم بهت دیگه برات کمرو دست نمونده باشه.......من همینجوری دست درد و کمر درد دارم....
ایشالا که خدا برات نگهش داره.
دومی رو هم به سلامتی بیاری و با هم بزرگ بشن ییهو راحت بشی!!!!!!
طلوع جان خوبی؟ضحا خوبه؟
یه ماهی بود سر نزده بودم.چه خبرا.؟
ضحا میتونه بشینه؟
صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ میدهد.باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند"درختان خارج از فصل"میوه نمیدهند...
2810