2777
2789
عنوان

تو بدترین حال روحی ام

269 بازدید | 21 پست

سلام دوستان . من  ی نفر هست ک حدود دوسال میخامش ولی اون هیچ حسی ب من نداشت همش ب خودم میگفتم  اشکال نداره حسم کم کم بوجود میاد از همون اولش خیلی سرد باهام حرف میزد  حتی ی بارم بهم گفت هیچ علاقه ایی بهت ندارم تا امسال درگیر ی مشکلی شدم ارتباطم باهاش کم شد و کم کم قطع شد هر از گاهی من  احوالشو میپرسیدم تا این یک هفتع اس فهمیدم با کسی دیگه ایی وارد رابطه شده ومنی ک الان تو بدترین شرایط  روحی ممکنم همش فکرم درگیره چیکااااررر کنمممم

خودمم شرایط شبیه بهتون دارم نمیدونم چی باید کرد فقط هم بدتر دارم میشم فقط سعی میکنم از کارهام عقب نی ...

من این یک هفته همش کارامو عقب میندازم و میدونم الانم زمانی نیست ک بخوام جا بزنم نمیدونم باید چیکار کنم خسته ترینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این یک هفته همش کارامو عقب میندازم و میدونم الانم زمانی نیست ک بخوام جا بزنم نمیدونم باید چیکار ک ...

درک میکنم منم دو هفته هیچ کاری نکردم ولی وقت کم دارم از کارام کلی عقبم مجبورم برگردم اصلا نمیدونم باید چی کرد که آدم ازین حال و هوا دربیاد

درک میکنم منم دو هفته هیچ کاری نکردم ولی وقت کم دارم از کارام کلی عقبم مجبورم برگردم اصلا نمیدونم با ...

من این یک سال ک ارتباطم باش قطع شد درگیر بیماری مادرم بودم همش دارم میگم ک چرا من. بیماری مادرم از ی طرف مشکلات خودم از ی طرف و دوری اون و دلتنگی از ی طرف انگار دنیا رو سرم خراب شده

خودمم شرایط شبیه بهتون دارم نمیدونم چی باید کرد فقط هم بدتر دارم میشم فقط سعی میکنم از کارهام عقب نی ...

به نظرم بشين با خودت دو دوتا چهارتا كن سنگاتو وا بكن برا همچين آدمى ٣٠ سالم منتظر بمونى هيچ فرقى نميكنه از فكرش مياى بيرون

نمیدونم چی بگم من میدونست دوستش دارم ولی بلد نبودم 

ترکش کردم ولی نفهمیدم اینطوری میشه 

رفت وقتی من برگشتم گویا من دیر کرده بودم 

هفته هاست از وقتی ندارمش تازه میفهمم چی ندارم 

ما عاشق هم بودیم ولی من گند زدم با تصمیم اشتباه به زندگیمون 

بعد حدود یک ماه هنوز فکر میکنم بر میگرده 😔

فکر میکنم تنها پسری باشم هنوز بعد این همه مددت دل تنگ تنها عشقش هست تنهای دختری که وارد زندگیم شد