2777
2789
عنوان

سلام دوستان در مورد رلم میگم

222 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من و رام حدود ۵ یا ۶ سال با همیم خیلی هم خوب هست رابطمون ولی ی روز برای ایشون خواستگار میاد که کل خانوادش راضی میشن جز خودش منم ناراحت شدم خلاصه با کلی دردسر رد کردیم ولی از اون روز ایشون رفتارش فکر‌کرده کلا عوض شده قبلا که اون قدر آنلاین میشد الان نمیشه یا پیام هاشو همه چیزیش عوض شده به نظرتون چیکار کنم لطفاً الکی جواب ندین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باید خیلی واضح خدمتتون عرض کنم بعد از ۶ سال ،شما هیچ حرکتی نزدین ولی ایشون بخاطر شما خواستگارشو رد کرده!خب هر کی باشه به این فکر میکنه که شما هنوزم مثل ابوالهول فقط نظاره گر هستین و هیچ آبی ازتون گرم نمیشه!خب برادر اگه میخواییش بگیرش ،اگرم نمیخوای بگیری بهش بگو عمر و زندگیشو هدر نده حداقل میتونست ازدواج کنه و خانواده تشکیل بده!

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خب باید خیلی واضح خدمتتون عرض کنم بعد از ۶ سال ،شما هیچ حرکتی نزدین ولی ایشون بخاطر شما خواستگارشو ر ...

خواهرم من اون موقعی که رل زدیم درس می‌خواندم بعدش رفتم سربازی بعدش کار گفتم تازه رسیدم سطح اونا 

خودش هم گفت بزار سال جدید آخر فروردین بیاین وگرنه من با خانوادم حرف زده بودم مهر بریم مهر سال قبل

طبیعیه ، ببین ممکنه تو خانواده اش مشکلاتی وجود داشته باشه یا حتی سر شما باهاشون تو جنگ و اعصاب باشه بهتون نگه و مثل قبل حوصله اینا نداشته باشه ، البته همه ی اینا مقطعیه و درست میشه . شما سعی کن درکش کنی یا هر وقت قرار حضوری داشتید باهاش صحبت کن و دلیلشو ازش بپرس

طبیعیه ، ببین ممکنه تو خانواده اش مشکلاتی وجود داشته باشه یا حتی سر شما باهاشون تو جنگ و اعصاب ...

دیگه زیاد به قرار های حضوری اهمیت نمیده  دوشنبه بهش گفتم عصر بیا بریم بیرون هر چی میخوای بخریم اینا گفت باشه 

جا همیشگی منتظرش بودم ۴۰دقیقه باز دیر کرده بود از اون روز کلا عوض شده قبلا درست سر وقت می اومد ولی از اون روز همیشه با تاخیر

دیگه زیاد به قرار های حضوری اهمیت نمیده  دوشنبه بهش گفتم عصر بیا بریم بیرون هر چی میخوای بخریم ...

خب همین دگ ، ببین ما چون تو زندگیتون نیستیم داریم بر حسب حدس و گمان نتیجه میگیریم خب؟ 

باهاش قرار حضوری بذار، حالا با تاخیر ، بی تاخیر، بعد با لحنی که بهت اعتماد کنه و همه چیو بگه ازش بپرس مشکلش چیه؟ اگه گفت مشکلی ندارم بگو پس چرا رفتارهات تغییر کرده ، چرا دیر میای سر قرار ، چرا حرارت و شور و‌شوق سابق رو نداری واس رابطه ، چه مشکلی پیش اومده عزیزم ؟( با این لحن صحبت کن) 

اینجا هیشکی تو جزییات رابطتون نیست ممکنه اشتباه راهنماییت کنن و همه چی بدتر شه 

خب همین دگ ، ببین ما چون تو زندگیتون نیستیم داریم بر حسب حدس و گمان نتیجه میگیریم خب؟  باهاش ق ...

درست میگید کسی نمیدونه 

ولی باور کنید نه خسته شدم نه چیزی فقط میخوام ببینم چه کجا کم گذاشتم بهش 

همون طوری که گفتین گفتم بهش اونم نه با لحن با کادو خریدن و اینا نهایتش عصبی شده گفته هیچیم نشده رفتارمم خوبه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم 

به پدرش هم نمیتونم بگم نه اینکه عصبی بشه فلان نه چون پدرش بگم اونم بهش میگه برمیگرده دعوا