2777
2789
عنوان

🔴😭دارم میمیرم از بی خوابی چیکار کنم آخه من

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 41 پست
دم مادرم گرم با اون وضع جسمی داغونش و سن بالاش تا شش ماه به خواهرم تو نگهداری دوقلوهاش کمک کرد بازم ...

قدرشو بدون

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خدا هدایت کنه شوهرا رو، منم بچم کوچیک بود خودمم زیر بیست بودم خیلی گریه میکرد یه شب نتونستم شام بزارم شوهرم اومد کلی نق زد برا خودش تخم مرغ بخت کوفت کرد بچم گریه میکرد نکرد یه لقمه بزاره دهن. من ساعت چهار صبح یه لحضه خوابید تو شیر سرد نون تیکه کردم خوردم نتونستم گرم کنم جون فکر میکردم که الانه که بیدار شه،منم تنهای تنها بودم ولی اون روزا گذشت، ان شالله از توام میگذره به امید خدا

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
نه متاسفانه مادرشوهرم که مشکل داریم  مادرم میگه سخته نگهداری از دوتا نمیام نمیتونم بخوابم همش ...

ایشالا مشکلت حل شه💗

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
دم مادرم گرم با اون وضع جسمی داغونش و سن بالاش تا شش ماه به خواهرم تو نگهداری دوقلوهاش کمک کرد بازم ...

مادر محبت میکنه اگه کمک کنه ایشون باید از شوهرش توقع داشته باشه، زن و شوهر تصمیم میگیرن بچه دار شن، در قبالش مسئولیت دارن، نه مادرا

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
مادر محبت میکنه اگه کمک کنه ایشون باید از شوهرش توقع داشته باشه، زن و شوهر تصمیم میگیرن بچه دار شن، ...

چه ربطی داره حالا مادرش کمک کنه چی میشه چون شوهرش بی انصافه مادرش هم باید باشه اگه دنیا تا حالا اینجوری اداره میشد دیگه سنگ روی سنگ بند نبود بعدش هم هیچ وقت بزرگ کردن بچه رو به پدر نسپرین که بدترش می کنه چون واقعیت اینه که مردها از بچه داری هیچی نمی دونن و کار رو خراب میکنن .

اسی خدا هدایت کنه شوهرا رو، منم بچم کوچیک بود خودمم زیر بیست بودم خیلی گریه میکرد یه شب نتونستم شام ...

خیلی سخته واقعا 🥺❤️

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
چه ربطی داره حالا مادرش کمک کنه چی میشه چون شوهرش بی انصافه مادرش هم باید باشه اگه دنیا تا حالا اینج ...

خوب بخون، گفتم مادرش محبت میکنه اگه کمکش کنه اما شوهرش وظیفشه، کی میگه مردا بلد نیستن، خوبم بلدن، مردی که میخواد شونده از مسئولیت خالی کنه خودشو به بلد نبودن میزنه زن مگه از شکم مادر بچه داری یاد گرفته، به این شوهر بی انصاف نمیگن بی مسئولیت میگن، دلیلی هم نداره بی مسئولیتی شوهر توقع از مادر و دیگران ایجاد کنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

عزیزم هنوز اول راهی سعی کن قوی باشی باشوهرت حرف بزن وازش بخواه کمکت کنه واقعاسخته کمک نمیکنه بگو پول خرج کنه پرستاری بگیره کمک دست گهواره بگیر بچهارو سیر کردی بزار توگهواره خودتم همونجا بخواب گهواره برای بچهای کولیکی  واقعا عالیه وبچه توگهواره باشه یکی دوساعت خوابه بکارات یاخوابت میرسی

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن