2777
2789
عنوان

جای خوابمو از شوهرم جدا کردم

523 بازدید | 14 پست

بچه ها قضیه این دو روزه یجوریه امروز و دیروز کلا نیومد پیشم من استراحت مطلقم اون باید بیاد اینور همیشع میومد دو سه روزه تقریبا اینجوریه ساعتای ۱۱ صداش کردم اومد چشاش قرمز بود فرار میکرد ازم انگار بو..س و اینارو نمیخواست شب میخواست بیاد بخوابه ساع ت ۱۱ گفتم چرا انقد زود داد زد و هلم داد من باردارم اینکارارو نمیکرد واقعا الان از ساعت ۲ شبه نفس تنگی گرفتم و زیر دلم به شدت تیر میکشه برای اعصابه اینجوری میشم من کنارم بود بیدار شد سریع سرشو کرد تو گوشیش داشت تایپ میکرد منم داد زدم فرستادمش بیرون دیگه نمیخوام ببینمش خسته شدم از بس گریه کردم از وقتی باردار شدم دوسم نداره انگار مث قبل نیس بد شده ازم بدش میاد 

دادزدی چجورانداختی بیرون چی گفتی مگه

چرا جدیدا اقایون اینقد بدشدن واقعا

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوران بارداری ب خاطر تغییرات هورمونی خودتم یکم حساس میشی

اروم باش فکر نکن بهش ب فکر خودت و کارات باش محلش نده 

درست میشه خودش

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

مگه ناخواسته باردار شدی

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

جدیدااقایون خیلی بدشدن حالاخدامیدونه دلیلش چیه

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
2810