2777
2789

دخترا اخیرا حالم یه جوریه اصلا دستم به خرید نمیره البته فقط برای خودم اینطوریم

برای دخترم ۳تومن خرید کردم چیزای خوبیم خریدم خیلی هم راحت بود

اما برای خودم نه

اتاقشو یکم جینگول کردم

عکسشو میفرستم ببینید

خودم خیلی ذوقشو کردم

صبح بیدار بشه ببینه واکنشش دیدنیه🥰🥰

بزار

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پرده بالای تختشو نوزاد بود زده بودم بعدها جمع کردم

عکساشو نگاه میکرد گفت کاش بازم تختم پرده داشت

اون ریسه هارو زدمو پرده رو دوختم نصب کردم

خودم حس خوبی گرفتم

از تو ترسیدم آنابل😵😄😄😄

خیلی قشنگه 

مبارکش باشه 😎😈😈

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

وای چ جوری؟چقد‌خوش سلیقه ای

تورشو که متری خریدم ۴مترو نیمه که خوب چین بخوره بالاشم از خرازی یه حلقه فلزی گرفتم فکر کنم قطرش ۵۰یا ۴۰باشه یادم نیست

تورو از بالا تا زدم جوری که حلقه توش باشه هی تا زدم هی چرخوندم با چرخ خیاطی دوختم بعد بالاشو با نخ نامرعی هی ضربدری وصل کردم بهم از مرکزش یه روبان سفید گره زدم آویزون کردم

سرچ کنی نحوه دست کردنش با شکل میاد

2810