2777
2789
ب سوال دکتر گوش حلق بینی تو تهران برای عمل اولیه چقدر میگیره هر بینی حداقل ۵۰ تومن تو روز ۳ نفر همل ...

همه اینایی که گفتی کارای زیبایی هستن. عمل زیبایی بینی یا همون رینوپلاستی رو که فقط متخصص انجام میده نه عمومی. تزریق و اینچیزا هم هر عمومی ای نمیتونه بره دنبالش چون سرمایه اولیه میخواد و کلی دوره باید بگذرونه که کلی قیمت اون دوره هاست. ما داریم درمورد پزشک عمومی صحبت میکنیم که ممکنه زیبایی کار نباشه متوجهید؟

تعجب میکنم از کسایی که میگن ۱۰ ۱۵ ماهی ۴۰ چهارتا پزشک تو اقوام درجه یکم دارم همه هم عمومی ولی استخدا ...

استخدام نفت و ارتش و... رو که میفرمایید شرایط خاصه 

الان شما تو رشته های دیگه هم نگاه کنی بدون پارتی و... نمیشه استخدام شرکت نفت شد. حقوقاشونم بالاست کلی هم مزایا دارن.

اما چند درصد پزشکا استخدام نفت میتونن بشن؟ اغلب عمومیا مجبورن تو درمونگاه ها ساعتی + پرکیس کار کنن که درامد کمی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پیش یه متخصص زنان میرفتم ظهر ساعت یک میرفتم ۱۲ شب نوبتم میشد. وقتی نوبت از دستگاه میگرفتم تاریخ ا ...

اولا که اون خانم متخصص بوده نه عمومی که این دوتا خیلی با هم فرقشونه و این تاپیک راجع به عمومیه 

ثانیا اینکه خودتون دارید میگید 12 شب نوبتتون میشده یعنی اون پزشک چند ساعت در روز کار میکرده؟ کمتر کسی این مقدار کار میکنه چون این حجم کار کردن مساویه با اصلا زندگی نکردن. درضمن شما فکر میکند هرچقدر ویزیت و چیزای دیگه از بیمار میگیره میره تو جیبش؟ عزیزم تاحالا اسم مالیات پلکانی پزشکا به گوشت خورده؟ کلی فقط باید مالیات بدن. تازه بالاخره حقوق منشی و دستیارم هست تازه اگه مطب مال خودش باشه. اگه اجاره باشه که کلی هم باید اجاره بده که خب همه متخصص ها از اول نمیتونن مطب بخرن. بعدم این شخصی که شما دارید میگید چند سالشه؟ لابد دست کم 50 به بالا هستن که انقدر مراجعه کننده دارن. یه پزشک متخصص زنانی که همین الان فارغ التحصیل شه عمرا همچین شرایطی نداره. الان پزشکای قدیمی و با سابقه بله خیلی درامد دارن ولی متخصصین جوان اصلا اون درامد رو ندارن. عمومی که کلا نابوده وضعش مگر زیبایی کار کنه

اولا که اون خانم متخصص بوده نه عمومی که این دوتا خیلی با هم فرقشونه و این تاپیک راجع به عمومیه ثانیا ...

خیلی کامل و دقیق توضیح میدی ولی متاسفانه خودشونو میزنن به اون راه و قبول نمیکنن میگن نه باباااااا پزشکا پووووول پارو میکنن. ارزش توضیح دادن نداره واقعا

پزشک کوچولو🩺📚

شایدم بیشتر عجیب نیست حداقل یک میلیاردگفتم اگه حرفه ای باشه و اینش بیفته سرزبونها

یه چی بگو آدم شاخ در نیاره. استادامون که هم خیلی پزشک حاذق و هم استادهای خفنی هستن درآمدشون میلیاردی نیست😂

پزشک کوچولو🩺📚

یه چی بگو آدم شاخ در نیاره. استادامون که هم خیلی پزشک حاذق و هم استادهای خفنی هستن درآمدشون میلیاردی ...

دربیاری یا نیاری من حقیقتو گفتم برخلاف خیلیا که میپوشونن نه هرکسیو گفتم  کسایی کلینیک زیبایی دارن واسم درکردن  کمتر از نیلیارد توماه درآمد ندارن میشناسم که میگم

درضمن مگه استادت میاد درامدشو به شما میگه؟؟؟؟؟؟استادتم بستگی داره چه تخصصی هست و ..

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
پس امیدوارم ما هم به درآمد میلیاردی برسیم

این دیگه بستگی به خودت داره که چقدر حاذق بشی

این دختر که میگم چهار پنج ساله زده تو کارزیبایی  موادشو از اروپا میاره قیمتش خیلی گرونه مثلا تو اکه بری یه جا برات هر سی سی ۷ تومن حساب کنه ایت هر سی سی دوازوه تومن حساب میکنه (ایتا مثال بود گفتن خبر ندارم قیمتا چطوریه چون هنوز انجام ندادم)

کدوم دانشگاه درس میخونی؟

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
این دیگه بستگی به خودت داره که چقدر حاذق بشیاین دختر که میگم چهار پنج ساله زده تو کارزیبایی موادشو ...

من هیچوقت نمیرم‌ تو لاین زیبایی بخاطر پول هرکاری نمیکنم. انشالله از طریق طبابت و راه سالم بتونم درآمد خوبی داشته باشم. شهرستان

پزشک کوچولو🩺📚