2777
2789
عزیزم اینا باشرکتای بزرگ فرار داد میبندن قیمت ژلی که با من و شما ۶ تومن فرض مثال حساب میکنن براشون ۳ ...

عزیزم شما فقط درامد حساب میکنی که اون سود خالص نیست

اجاره مطب

پول اب و برق

حقوق تکنسین منشی خدمه  

پول خرید وسایل بهداشتی مثل دستکش یه بار مصرف سرنگ روکش تخت دستمال کاغذی مواد شوینده 

همه اینا شاید جزئی به نظر برسه ولی هزینه داره

و البته مهمتر از همشون مالیات

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی ۴۰ تومان کمه ؟  درآمد بالایی از نظر من حتی ۴۰ برای خانواده ۴ نفره هم خوبه هر چیزی میتونن ...

میدونم ماهی ۴۰ تومن کم نیست عزیزم ولی شما حساب کن ماهی ۴۰ تومن داری اگه هیچیییی نخوری نپوشی و ۴۰ تومنو کلا نگهداری چند سال بعد میتونی شاسی بخری؟

ما در مورد پزشکها بسیار معروف حرف نمیزنیم بله منم میدونم درآمد میلیاردی هم بعضی هاشون دارن  ما ...

عزیزم من دارم درمورد پزشک زیبایی صحبت میکنم نه پزشک زنان عرض کردم بنده متوجه نشدید  درست  پزشک زیبایی مطرح  درامد چن صد میلیونی داره من حرفم پزشک زیبایی  هست که  درامد متوسطی داره  حتی رو به پایین حداقل درامدش ماهی ۱۰۰ تومن  حداقل  شما میگی ماهی ۳۰ تومن خنده داره واقعا چرا پزشک شد میرفت اسنپ😂😂

عزیزم شما فقط درامد حساب میکنی که اون سود خالص نیست اجاره مطب پول اب و برق حقوق تکنسین منشی خدمه ...

عزیزم شما حساب کن که  پزشک زیبایی که مگس میپرونه   در ماه ۲۰ تا مراجعه کننده داشته باشه از هر کدومم  ۱۰ میلیون سود کنه که اصلا انقدر نیست الا زل الیکسین شده ۷ تومن هرسی سی  یه صورت فول فیس حداقل ۱۰ سی سی نیاز  داره ولی شما بگو از هر ادم ۱۰ میلیون سودش باشه در ماه میشه چقدر ؟؟ همونو تقسیم بر ۲ کن 

میشه درامد خالصش در ماه علاوه بر این تزریق ژل هیچ تجهیزات و دستگاهی احتیاج نداره   یه سرنگه و یه ژل  و گاز استریل و الکل 

میدونم ماهی ۴۰ تومن کم نیست عزیزم ولی شما حساب کن ماهی ۴۰ تومن داری اگه هیچیییی نخوری نپوشی و ۴۰ توم ...

اگه با وام بتونی بگیری میشه 

تازه این خانم مجرده و چند سال پیش لابد خریده که قیمت ارزون بوده الان به قیمت ها نگاه نکن چند برابر شده  

الان متخصص هاش هم درآمدشون خیلی نیست دیگه دکتر عمومی به جز ویزیت درآمد دیگه ای نداره

من پیش یه متخصص زنان میرفتم ظهر ساعت یک میرفتم ۱۲ شب نوبتم میشد. وقتی نوبت از دستگاه میگرفتم تاریخ اون روز مثلا ۲۸۰ نفر ویزیت و سنو کرده بود. هزینه ویزیت ۱۵۰ سنو ۲۰۰ بود بعد از منم کلی میومدن نوبت همون روز میگرفتن میشد  مثلا ۳۰۰ نفر من میانگینش هم حساب کنم روزی ۵ میلیون ۵۰۰ داشت. در ماه میشد ۱۶۵ میلیون. داره دکتره برای خودش تو شیراز بیمارستان خصوصی میزنه

سلام من‌از خیلیا پرسیدم اگ کار درمانی انجام بدن بعد از دوسال طرح حداقل ۳۰ تومن )اونایی ک میگن کمتره و دکتر هستن بگن من خودم براشون کار پیدا میکنم ۳۰ تومن! 

ولی اگ برت توی کار زیبایی ماهی ۴۰ تومن حداقل درمیارن

اگ خودشون کلينيک زیبایی بزنن بستگی ب خودشون داره و میتونن تقریبا ب اندازه یک دندونپزشک هم حتی دربیارن

اون ۵۰ کلش جیب پزشک نمیره  تزریق ژل هم بیشترش صرف تهیه مواد اولیه میشه متخصص گوش وحلق وبینی ش ...

میتونم یه سوال بپرسم؟

برای کسی که ۳۹ سالشه، یه مدرک لیسانس داشته و دوباره کنکور داده، پزشکی مناسبه یا داروسازی؟

من خودم کادر درمانم  همسر خودم پزشکه  کامل میدونیم چه خبره پزشک عمومی ۱۰۰ تومن!!!!

عزیزم میدونی درامد یه پزشک عمومی تقریبببا چقده؟میخوام برا پزشکی بخونم مهمه بدونم♥️♥️