2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون ویزیت هم ۱۵۰ کمتر نیست ..اگر زنان باشه پول معاینه و دستگاه و ضربان جنین رو جدا میگیره ..پزشک دا ...

پزشک عمومی داره میگه ویزیتش فکر نکنم ۱۵۰ باشه نمیدونم دقیق 

دکتر زنان فرق داره دکتر زنان متخصص هست 

دکتر قلب هم متخصصه میتونه پول اکو و اینا رو بگیرن اما دکتر عمومی هیچی جز ویزیت نمیتونه بگیره 

خودت چه رشته ای میخونی  من پشت کنکورم خواهرتون سال اول قبول شده؟

تجربی 

پشت کنکورم احتمالا باز مبمونم 

سال دوم قبول سدن 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
کمترینشو گفتم والا من رفتم مطب دکتر که معروف خیلی  یه صبح تا ظهر ۳ میلیارد دخل زد عزیزم😃 ...

پزشک متخصص جراح زیبایی دخترش تو یه پیج اینستا گف بابام زندگی نداره داره ماهی دو میلیارد درمیاره حدودا

دیگه روزی سه میلیاردم نیس!

په شیفت میره اگه نره همون 20 تا هس همه میگن 20  گناه هم دارن ولی اینقدر میخونن واسه 20 تومن&nb ...

عزیزم مکانیک نمیشینه پشت میز فقط خودکار بگیره دستش با چه احترامی هم میرن و میان و آقا یا خانم دکتر هم از دهن اطرافیان نمی افته ‌‌..بزار تخصص بگیرن بیشتر هم در میارن

🤪