2777
2789

من همسرم خونه باشه ظرف هم نمیتونم بشورم 

تنهایی نمیتونم برم بیرون میگه وقتی من هستم تنها نرو 

نمیتونم گوشی بازی کنم 

دوستام نمیتونن بیان خونمون 

همشم میگه بیا بشین پیشم 

ماساژ بده 

ناهار و شام درست کن 😞😞😞😞😞😞😞😂

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂

🤣🤣🤣🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچی شوهری آرزوی خیلیاس ناشکری نکن

واااا سقف آرزوها چه پایینه تازه خوبه بدیاشو گفتم😄😐

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂

خوبه که

فقططط باید سرویس بدیم باز تعطیلات تموم میشه میرن سرکار طفلی ها

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
شاید باور نمیکنی  من از خدامه که قراره ۵ روز اول خونه باشه  چون امسال همه رفتن مسافرت فق ...

خوشبحالت من عاشق تنهاییم 

تنهایی اونقدر کیف میکنم 

حتی اگه همه مسافران باشن من خونه تنها باشم عشق و حال میکنم باخودم😐😂😂😂😂

منم ،هم دلم میسوزه براش که یکسال بدون فاصله وتعطیلی داعم سرکاره این یکی دوهفته کلا تایم استراحتشه ،ازطرفی چشم دیدن توخونه اش روندارم خدامنوببخشه اینقد ازش متنفرمیشم،ک،فقط خدامیدونه ،لحظه شماری میکنم ک ازخونه بره چون نه اخلاق داره نه صبر فرت وفرت قهرمیکنه اه یاهمش خابه عین خرس 

خوشبحالت من عاشق تنهاییم  تنهایی اونقدر کیف میکنم  حتی اگه همه مسافران باشن من خونه تنها ...

منم تنهاییو خیلی دوست دارم 

ولی شوهرم باشه وگرنه دق میکنم 

همه نباشن ولی شوهرم باشه

من مامان شدم🥲
منم تنهاییو خیلی دوست دارم  ولی شوهرم باشه وگرنه دق میکنم  همه نباشن ولی شوهرم باشه

ایشالله خوشبخت ترین باشی و خوشحال و سالم 🫂

از ته ته دلم برات دعا کردم ❤️

تا ۱۳ خونه اس؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
2810