2777
2789
عنوان

چرا دل و دماغ سفره هفت سینو ندارم

144 بازدید | 15 پست

دونا بچه هام کلافم کردن شوهرم همش سرکاره خسته شدم حالم از همه چیز بهم میخوره یه تن آدم خستا شدم بعضی وقتا دوس دارم ب💩💩💩💩نم به همه جیزو برم

منم شوهرم سرکاره یکسره ولی چ میشه کرد نمیشه نره

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂چه حس مشترکی

من همون سال که بدنیا اومدم فهمیدم اینجا جای درستی نیست واسه زندگی به این برکت...ولی چه کنیم رفیق زندگی همینه دیگه بالا پایین داره بلاخره تموم میشه سعی کن مثل ستاره دنباله دار نور بدی به این اسمون تاریک و بری🌠☄️

ی صبر مونده ازت نزار همینم از دست بدی

قوی باش

میدونم سخته خیلیم سخته 

اگ شوهرت کمک‌مبکرد یا اصن کمک ک هیچ احساس هم دردی حرفایه عاشقونه یا شبا قلب خاب ماساژت میداد و از کارایی ک میکنی قدر دانی میکرد کلا خستگی از تنت میرف ولی خب..

چرا اینجوری میکنی؟ بچه هات چ گناهی دارن آخه؟؟ بخاطر بچه هاتم شده سفره بچین عیدی بده بهشون.اونام دلشون به تو خوشه. من خودم حامله ام حالم وحشتناکه ویار بدی دارم یه پسر۲ساله شیطونم دارم. ولی با این حال وسایل هفتسینم رو آماده کردم عصر پسرمو حمام میدم شام هم فسنجون میزارم شوهرم اگه برگرده ۱۲شب.

همین چند وقت پیش یه خانومی تاپیک زده بود داشت نظربقیه رو میپرسید برای ظرفای هفتسینش. بعد بقیه از امضاش فهمیدن همین سال اول پدرشو از دست داده تو تصادف. چند وقت بعد نوزاد ۹روزه اش از بین میره، یک ماه بعدم مادرش فوت میکنه. با این حال بازم بخاطر روحیه خودش و شوهر و دخترش میخاست هفتسین بچینه همه کاربرا تعجب کرده بودن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2810