2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هامن امروز رفتم پسرم ووزن کردم خیلی ناراحتم ۶.۶۵۰بود دارم می میرم .بدتر از اون باز یه سینم سفت شده ومتورم شده ودرد میکنه خدا چقدر بد شانسییییییی
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
راستش خود من کریر نگرفتم چون فقط به درد بیمارستان تا خونه میخوره و بعدش تا سه ماهگی قابل استفاده است که چون شما زمستون زایمان میکنی مجبوری جوجو رو تو پتو بپیچی و با کریر، پتو پیچ نمیشه کرد بچه رو و با خونه های سه در چهار امروزی تو میمونی و یه وسیله ی جا گیر .برای بجه های تابستون و گرما کریر مفید تره .من صندلی غذا گرفتم و الان که پسرم غذا خور شده میبینم چقدر به درد بخوره .یه روانشناس هم بهم گفت اینطوری بچه شرطی میشه و میدونه تو این بشینه باید غذا بخوره و دیگه مثل خیلی مادر ها چند ماه دیگه لازم نیست دنبالش بدویی تا قاشق بذاری دهنش
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
تخت پارک یه کم خطرناکه،و تا یک سالگی قابل استفاده است.تخت کودک تا پنج سالگی بهتره .من پسرم رو از روز اول تو تخت خودش خوابوندم.الان هم باز شرطیه و میدونه وقتی میره توش باید بخوابه،از خطرات احتمالی خفگی دوره،و یاد می‌گیره شب تا صبح نباید سینه تو دهنش باشه تا بخوابه .اولش که شبا زیاد بیدار میشه واسه شیر سخته هی بلندش کنی و ممکنه ترجیح بدی کنار خودت بخوابونیش ولی بعد از سه چهار ماه میفهمی کار درستی کردی که جدا خوابوندیش .البته تو اتاق خودتون باشه تخت
یکی از اشتباهات من قنداق فرنگی بود که خریدم .با اون یه کم سخت بود بچه رو بغل کنی بعدشم باز جاگیر بود.شاید پتو دکمه دار بهتر باشه .اولش مثل قنداقه بعد میشه پتو و به درد میخوره
سلام مریم جلن من یه ثست بافته یودم که به دزدش خورد وخوب بود قنداص فرنگی هم خیلی خوب بود ولی به قول بهار دوست جان اگه پتوش یاشه بهتره
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
دوستان سلام. امروز واکسن شش ماهگی پسرم رو زدم. پنتاوالان که تکرار واکسن دوماهگیه و ظاهرا عوارضش کمتر از اون خواهد بود. خبر دیگه این که واکسنهای هشت ماهگی حذف شده و بعد از واکسن شش ماهگی واکسن بعدی پایان یک سالگیه.