2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمیدونم چطور باید سوپ بپزم وغذاش رومتنوع کنم فقط فرنی وحریره وپوره بهش میدم وبعضی وقتاتوفرنیش1سنجد رنده میزنم
💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
من برای تنوع دادن به غذای پسرم برای نهار که فرنی میدم یک روز با آرد برنج میپزم و یک روز با نشاسته،گاهی هم نصف آرد برنج میزنم نصف نشاسته، جدیدا هم گاهی یک سیب رو میپزم و با آب اون براش فرنی درست میکنم و از سیب پخته دو سه تکه تو فرنیش رنده میکنم. بعد از هفت ماهگی هم میشه تو فرنیش موز یا خرما ریخت.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
برای.سوپ هم با هویج و سیب زمینی شروع کردم.اول این دوتا رو پختم و میکس کردم .بعد سه چهار روز گوشت مرغ یا بلدرچین رو بهش اضافه کردم .بعد سبزی که باید از گشنیز شروع کنید و کم کم موادی مثل ورمیشل یا حبوبات رو بهش اضافه کنید .من هر بار یه چیزی رو کم میکنم یا زیاد که طعم سوپ تکراری نباشه .مثلا یه بار سیب زمینی نمیزنم.یه بار هویج و...اینطوری.طعمش تکراری نمیشه
اخه خیلیی کمه کرایه نمیکنه بریزی تو مخلوط کن .من با گوشت کوب له کردم ولی هویجاش کامل له نبود موردی ندارخ؟
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
تو تاپیک های نی نی سایت جستجو کنید یه لیست جامع از غذای نینی و نکته ها .این تاپیک عالیه و پر از دستور سوپ و غذاست واسه نی نی تا یک سال .من از روی اون میپزم .ببخشید با موبایل میام نمیتونم کپی کنم ادرسش رو