2777
2789
نا امیدم نکن انگشت سبابت رو تمیز بشور و بذار تو دهنش میک بزنه.بعد از دو سه دقیقه آروم انگشت رو در بیار و سریع شیشه رو بذار.چند بار این کار رو بکن.ایشاالله که میگیره.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه ها باز پسر من شیرنمیخوره دیونم کرده هی میخوره هی در میاره کلافه شدم سیرخشکم باید با قاشق بدم.من میخواستم یه شیرخشک واسه چاق شدن بهش بدم که فهمیدم بیومیل خوبه ولی من گیگوز گرفتم کسی اطلاعاتی نداره
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
سلامی دوباره. طاهای عزیز خوش اومدی.ماشالا نیکی جونم.حسابی بهش رسیدی انگار ماهی 1کیلو ک بسییییییار عالی هستش.ماشالا هزار ماشالا. اسپنج براش دود کن
استغفراله ربی و اتوب الیه......ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عسل و بهار عزیز بهار جان من شکم خودمم خیلی سفته یعنی اگه ملین نخورم ب رور هر 3_4 روز کار می کنه.ملین عین میوه و خاک شیر و ... بخورم میشه ی روز در میون. از ترس یبوست قرص اهن و کلسیم و کلا قرصی نمی خورم و داغون شدم. حالا ب نظرتون قرص بخورم و شربت ملین بخورم؟ اینطوری بچه هم کار کنه؟
بهار جان واقعا ترنجبین تو وزنگیری بچه ات موثر بوده؟تگه اره ک بدم با ی تیر 2نشون هم شکمش کار کنه هم وزن بگیره
عسل جان شبشه شیر چیکو شبیه سینه مادر رو تست کردی؟خیلیا راضین ک بچه خوب گرفته ضمنا همین شیرخشکی داری بده بخوره تموم شد بیومیل بگیر ب نظرم
طاها جان شما چ کارایی کردید ک نیکی عزیزم خوب وزن گرفته؟ معلومه حسابی زحمت کشیدی ها. طاها جان عکس نیکی جونمو دیدم فقط نمی دونم چطوری بهش رای بدم.
من از ترنجبین خیلی راضی بودم.هم وزن گیری هم یبوست و هم کولیک بردیا رو درمان کرد.البته اکر دلت واسه دادنش راضی نمیشه خودتون میل کنید.هم مشکل خودتون رو برطرف میکنه و هم عصاره اش به جوجو میرسه.البته صلاح خودتونه اما قطعا میدونید که شیر دهی چقدر از ذخیره ی کلسیم رو مصرف میکنه.ممکنه اثراتش رو بعدا خدایی نکرده رو دندوناتون بذاره.با دکتر مشورت کنید ولی به نظر من مشکل یبوست رو میشه حل کرد اما ممکنه برای کلسیم و آهن دیر بشه.
شربت انحیر فیژان کاملا گیاهی و بی ضرره،خاکشیر،خیس خورده ی انجیر خشک،آلو خیس خورده،هفته ای دو تا سه بار آش و ابگوشت و ریخت روغن زیتون تو برنج و سالاد میتونه مشکل یبوست رو رفع کنه.
مامان‌های گل و عزیز و مهربون یه خبر خوب دارم یه عالمه لباسای خوشگلانسی مارک دار واسه نی‌نی‌های خوش تیپ آوردم از امریکا... با قیمتای خوب و ************ کیفیت خیلی عالی *************** خودم واسه بچه‌م استفاده می‌کنم واقعاً از کیفیتشون راضیم. http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1158387&postID=45550860 زودی زودی بیاین منتظرم
فروش پوشاك كودك و لوازم آرايش اوريجينال، خريد از امريكا آيدي تل.گرام: rahaa_kh****  https://t.me/barana_kidshop  **** لوازم آرايشي بهداشتي اوريجينال خريد از امريكا ****https://t.me/Baharan_cosmetics