2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35558 بازدید | 704 پست

نینی یار عزیز لطف کن تمام تاپیکای منو پاک کن مرسی♥️

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا زمان حذف تاپیک رو کردید سه روز در هفته اونم به مدت ۲ ساعت و نیم؟ 

دوستان اگر سایت دیگری مشابه این سایت با قابلیت حذف و مدیریت تاپیک ها توسط خود کاربر می شناسید به من پیام بدید.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

از عملکرد نی نی یار ها چقدر اطلاع دارید ؟ مثلا نی نی یار شب ؟

یا نی نی یار حدف ؟

با مدرک و سند کم کاری هر دو رو میتونم بهتون نشون بدم 

اصلا هیچ نظارتی روی کارشون هست ؟!

از نی نی‌یار شب همه کاربرها ناراضیند، بارها دیدم

تنها یک کامنت دیدم ازش راضیه که اونم خوشحال بود تاپیک های دوست پسری رو نمی بنده و کاربر رو تعلیق نمی کند ....

ما اینجا آدم هستیم خانم مونا تهرانی

فقط بالا برنده بازدید سایتتون نیستیم که براتون درآمد بیشتری داشته باشد

به نفع خودتون هست نظارت داشته باشید 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
خواهشا لینک‌گذاشتم چندتا.تاپیکام حذف بشه

❌️❌️ این جوری حذف نمیشه ❌️❌️

🌈🌈 روزهای زوج 🌈🌈

🟩 شنبه

🟥 دوشنبه

🟪 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ بازه. 

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ قفله. 🔒🔒🔒

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ بازه.

✅️✅️✅️ تاپیک حذف کجاست؟

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی 

📌 همیشه بالای صفحه سنجاق شده 📌

🟩🟥🟪 لینک حذف تاپیک 🟩🟥🟪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🔴🔴🔴 آموزش حذف تاپیک + عکس 🔴🔴🔴

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10668185&slug=تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس&postId=282615885

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عید تون مبارک ❤️همچنین نمازه روزه هاتون قبول. ❤️

خواهش میکنم این تاپیکهای حس ششمی رو حذف و تعطیل کنید و ممنوع کنید. افکار مردمو به بازی میگیرن 

انگار پیش گوئی می کنن مردمو سوق میدن به خرافه. 

نی نی سایت داره دیگه خیلی الکی میشه. 

چجوریه که تا پیک سیاسی و اقتصادی ممنوعه ولی همچین 

خرافاتی آزاده. اسمش حس ششمی ولی انگار داره  پیشگویی میکنه. 

2810